Bohatý sortiment zdravotných pomôcok a materiálov ponúka produkty pre nemocnice a súkromníkov v podobe fixačných a obväzových materiálov, protetického tovaru, dezinfekčných prípravkov, injekčných striekačiek, stomických a inkontinenčných pomôcok.

Predaj a servis stomatologického materiálu, nástrojov a prístrojov.

Prevádzkujeme internetovú lekáreň so sortimentom voľnopredajných liečiv a potravinových doplnkov z bežných lekární. Ponúkame aj zdravotnícke potreby a pomôcky.

Obchodný zástupca dodávateľov zdravotníckych pomôcok.

Predaj prípravku JODIS koncentrát - doplnok stravy, pomocou ktorého je možné zaistiť potrebné množstvo jódu v organizme - práve v predaji v našom e-shope. Diagnostické prúžky pre Oftalmológiu na vyšetrenie suchého oka a drobných erózií.

Naša firma GPS Praha, spol. s r.o. je výhradným distribútorom a servisným strediskom pre časť sortimentu koncernu Tyco Healthcare, druhej najväčšej zdravotníckej firmy na svete. Na slovenskom trhu pôsobíme už od roku 1990, patríme teda medzi najstarších dodávateľov zdravotníckeho materiálu a prístrojov. Takmer pätnásťročná tradícia a skúsenosti ...

Dodávka, predaj zdravotníckej techniky POCT prístroja a rýchla diagnostika.

Distribúcia zdravotníckeho materiálu.

Činnosť: - dovoz zdravotníckej techniky a špeciálnych materiálov pre zdravotníctvo. Našimi doménami sú odbory: - oftalmológia - ORL - neurochirurgia - dermatológia. Dodávame slovenským a českým lekárom a optikom najkvalitnejšie prístroje, nástroje a materiály dostupné na svetových trhoch. Naša komplexná servisná podpora ...

Spoločnosť LIPOELASTIC a.s. je popredným svetovým výrobcom kompresného pooperačného prádla. V rámci Českej republiky potom disponuje najúplnejšou ponukou produktov s využitím v plastickej a estetickej chirurgii.

Dodávateľ materiálu pre intervenčnú kardiológiu.

Predaj zdravotnej techniky a zdravotného materiálu.

Predaj elektrických nákupných košíkov a skútrov pre telesne postihnutých

Comesa, spol. s.r.o. - dovozca - zdravotnícky materiál, nástroje a prístroje pre zdravotníctvo z celého sveta, vybavenie laboratórií. Samostatné dodávky, servis, pre odbory: 1.) Intervenčná kardiológia, rádiológia - Balóniky TAA & PTCA, diagnostické katétre, vodiace katétre - Kardiologické a periférne stenty, vodiace drôty, balónové ...

Generálny dodávateľ, e-shop: -lekárske prístroje BioBeam, BioNase, BioStick, HairMax.

Priamy dovozca, veľkoobchod a distribúcia asistenčných pomôcok pre nedoslýchavých a seniorov

Ponúkame internetový predaj: - doplnky stravy, vitamíny, minerály, čaje, biopotraviny, prípravky na chudnutie, kozmetiku, zdravotné potreby a to aj v darčekových baleniach. Dodávky poštou aj kuriérom.

Výhradné zastúpenie značky Laboratoires URGO: - prostriedky zdravotníckej techniky (PTZ)-zdravotnícky materiál - náplasti URGO (nealergizujúce, vodeodolné, pružné, na kurie oká) - nový rad HI-TECH náplastí URGO-hojí popáleniny, odreniny, rezné poranenia, pľuzgiere - OTC prípravky radu HUMEX na chrípku, nádchu, suchý kašeľ - krytie pre mokrú ...

Naša spoločnosť poskytuje komplexné služby pre zdravotnícke zariadenia.

Distribúcia a predaj: - dentálnych - stomatologických - dezinfekčných prostriedkov spoločnosti Schülke & Mayr.

Výroba, predaj a servis zdravotníckej techniky a wellness. Ponúkame: - vírivé vane - lehátka a stoly - prístroje elektroterapie - ultrazvuky - kombinované prístroje - magnetoterapia - lasery - lymfodrenáže - hydrocolon terapia, parafínové kúpele a kryoterapia.

Maloobchodný predaj zdravotníckych pomôcok, zdravotnej obuvi, plaveckých pomôcok, bandáží, ortéz, zdravotných vankúšov a lôpt.

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj spotrebného lekárskeho a laboratórneho materiálu; výroba a opravy lekárskych prístrojov, nástrojov a zdravotníckych potrieb. Veľkoobchod s potrebami pre dentistov, laboratóriá, nemocnice, lekárne, vr. zdravotníckych prístrojov a ortopedických výrobkov.

Bandáže, ortézy a podpätníky švédske firmy Rehband sú na našom trhu už od roku 1993.