Bohatý sortiment zdravotných pomôcok a materiálov ponúka produkty pre nemocnice a súkromníkov v podobe fixačných a obväzových materiálov, protetického tovaru, dezinfekčných prípravkov, injekčných striekačiek, stomických a inkontinenčných pomôcok.

-Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba zdravotníckych pomôcok -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Výroba chemických látok a chemických zmesí alebo predmetov a kozmetických prípravkov

Navštívte náš zdravotnícky obchod Medihum.cz so širokou ponukou zdravotníckych potrieb. V ponuke máme veľký výber prístrojov a iných potrieb pre lekárov a zdravotnícke zariadenia.

Výroba a predaj jednorazových detských plienok, plienok pre dospelých, prebaľovacích podložiek, vlhčených obrúskov a pod.

Predaj, e-shop: - tejp - cvičebné a rehabilitačné pomôcky - ortézy - masérske potreby - športová výživa

Dodávka, predaj: - spotrebný materiál pre zdravotníctvo (papiere do EKG, CTG, papier pre ultrazvuk ...) - papierové utierky ZZ, toaletný papier - drogistický tovar - jednorazové riady - LDPE Pyle, mikroténové sáčky.

E-shop - kompletné vybavenie pre stomatologické ordinácie - výplňové materiály - dezinfekcia - prístroja.

Dodávka: - zdravotnícke technológie, materiály - bioptické technológia - prístroje, materiály na odber a spracovanie krvi - vodné filtre.

Dovoz a distribúcia: - zdravotnícky materiál pre laboratóriá a transfúzne stanice k bezpečnému odberu krvi a moču. dodávame: - močovej vaky - laboratórne materiál - materiál pre kultiváciu buniek - prostriedky pre transport a ohrev transfúznych prípravkov - laboratórna technika pre PCR techniku - kryozkumavky, mikroskúmavky - ...

Výroba, predaj: -ortopedické pomôcky. -ortopedické vložky do topánok. -Športové vložky do topánok. -Individuálne vložky do topánok na mieru. Predajňa, oprava obuvi: -výroba športových a ortopedických vložiek

3M zastúpenie v Českej republike. Výrobná spoločnosť pôsobiaca v mnohých oblastiach po celom svete a za použitia špičkových technológií vzniká na 50 000 rôznych produktov a výrobkov pre: - kancelária - reklamné grafiku - fólie pre interiérový dizajn a architektúru - elektro a telekomunikácie - zdravotníctvo - automobilový priemysel ...

Prevádzkujeme predvádzacie a zároveň predajné centrum masážnych lehátok Ceragem v Prahe.

Výroba, predaj: - ortopedicko-protetické pomôcky - protézy - ortézy - bandáže, korzety - ortopedická obuv, vložky

Vysoko kvalitné lekárske prístroje a spotrebný materiál Vám dodá firma Ing. Aleš Závorka - ALMEDA. V našom sortimente nájdete prístrojové vybavenie pre jednotky JIP, ARO, chirurgické nástroje, ale aj prsné implantáty. Konkrétne Vám môžeme ponúknuť monitory, ohrievače krvi a infúzií, prístroje pre riadenú hypotermiu, ultrazvukové nástroje na ...

E-shop: - výrobky na ochranu a na prevenciu infekčných ochorení - tlačivá do zdravotníctva - pripomínač liekov - filtračné polomasky - ochranné okuliare - návleky, overaly

Distribúcia, dodávka - ochranné pracovné odevy a prostriedky pre RTG žiarenia pre pacientov a užívateľov - PLASTOVÉ zástery - ochranné čiapky, pokrývky hlavy - okuliare - ochrana proti žiareniu.

Maloobchod, e-shop: - zdravotnícke potreby, pomôcky - tonometre, teplomery, inhalátory - inkontinenčné pomôcky - zdravotná obuv.

Dodávka, predaj - zdravotnícka technika - fixačné systémy pre liečbu degeneratívnych a úrazových postihnutia chrbtice - biomateriály.

Predaj, oprava: -invalidní vozíky -potreba pre invalidov (zdravotne postihnutých), seniorov, vybavenie nemocníc.

Veľkoobchod, e-shop - lekárska technika - AED defibrilátory - monitory životných funkcií - dezinfekčné prostriedky - infúzie, injekčné ihly - teplomery, glukometre.

Predaj: - kompaktné vzducho-kyslíkové inhalátory.

Distribúcia: - prostriedky pre korektívnu dermatológiu, kozmetiku - hyalurónové výplne, mezoterapia - ihly, kanily.

Distribúcia, predaj - špecializované liečivá - zdravotnícky materiál - zdravotnícka technika.

Ponúkame pomôcky pre všetky stupne úniku moču, Inkontinenčné vložky pre ženy TENA Lady a pre mužov TENA for Men, plienkové a absorpčné nohavičky Pants, Flex a Slip, vložné plienky Comfort a absorpčné podložky TENA Bed na ochranu lôžka.

Výroba: - zdravotnícke a diagnostické potreby