Bohatý sortiment zdravotných pomôcok a materiálov ponúka produkty pre nemocnice a súkromníkov v podobe fixačných a obväzových materiálov, protetického tovaru, dezinfekčných prípravkov, injekčných striekačiek, stomických a inkontinenčných pomôcok.

Predaj, e-shop: -pomôcky na podporu dojčenia.

Lekáreň Korunka ponúka široký sortiment tovaru za trvalo prívetivé ceny. Máme bohatý vernostný systém s mnohými benefity. Prevádzkujeme profesionálne dermatologické centrum. Ponúkame odborné poradenstvo a vždy prívetivý prístup.

Správa a údržba nehnuteľností Dokončovacie stavebné práce Sťahovacie služby Upratovanie komerčných sektorov Domácnosť a rodina Služby pre rodinu a domácnosť Hodinová manželka-gazdiná Hodinový manžel- drobná údržba Stráženie detí-au-pauir Stráženie a venčenie maznáčikov Služby pre zdravotníctvo

Súkromné zubné laboratórium sídliace v centre Brna. Špecializujeme sa na výrobu nadštandardných fixných a snímateľných zubných náhrad.

Reklamné, marketingové služby. Tlač propagačných materiálov: - vizitky, letáky, katalógy, tlačivá. Profesionálne služby podpory firiem formou možnosti inzercie na inzertnom serveri. Analýzy, návrhy riešení na úsporu firemných nákladov. Predaj magnetoterapeutických prístrojov na odborné aj domáce použitie.

Lekáreň. Predaj, príprava, výdaj liekov.

Výroba, predaj: -polohovacie valčeky a polohovacie rošty pre deti od narodenia -polohovacie valčeky malé (pôrodnice, inkubátor), umývateľný povrch -polohovacie valčeky väčšie (od narodenia do 6.mesiacov) -oba typy sú nastaviteľné (suchý zips*), povrch bavlna -polohovacie rošty do detskej postieľky štandardných rozmerov, ...

Distribúcia, dodávka: - zdravotnícky spotrebný materiál firmy COOK MEDICAL

Dovoz, distribúcia: -zdravotnícke pomôcky pre odbory plastickej a estetickej chirurgie a korektívna dermatológia. Výroba: -kompresné pooperačné a lymfo bielizeň.

Predaj - ortopedické pomôcky, bandáže, ortézy - cvičebné lopty - balančné šošovky - overbally - masážne ježkovia - cvičebné gumy - zdravotná obuv - ortézy a bandáže - bedrové pásy - krčné goliere - kompresné pančuchy - ortopedické vložky a srdiečka - medziprstové korektory - podpätníky (silikónové, obyčajné) - barly, palice, vaňové ...

Dovážame sortiment pre novorodencov i deti vo veku do troch rokov. Predaj kvalitný dojčenský a detský tovar.

Predaj, záručný aj pozáručný servis: -pomôcky pre zdravotne a telesne postihnutých -štandardné mechanické vozíky -aktívne a športové vozíky -detské vozíky -elektrické vozíky -skútre -doplnky k vozíkom -kočíky pre postihnutých -polohovacie postele -antidekubitný program -chodítka -berle a palice -toaletné stoličky a ...

Zahraničné zastúpenie firmy GORE: -zdravotnícky materiál -endoprotézy -cievne protézy -implantáty pre cievnu chirurgiu, kardiochirurgiu, všeobecnú, neuro, plastickú chirurgiu -sičí materiál -intervenčné technológie.

Výroba: -lekárske prístroje, nástroje a zdravotnícke potreby.

Lekáreň. Predaj, výdaj, príprava: -lieky.

Lekáreň. Predaj, výdaj, príprava: -lieky, farmaceutické výrobky.

Veľkododávateľ lekárske potreby pre nemocnice a lekárne: -veterinárne potreby, prostriedky, pomôcky -odberové skúmavky -odberové tampóny -sterilné nádobky -jednorazové plastové pomôcky -mikroskopické sklá -rukavice.

Výroba vysoko kvalitných produktov na liečbu onkologicky chorých pacientov.

Internetový obchod - pomôcky na zväčšenie a vyrovnanie penisu.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -zdravotnícky materiál, pomôcky -hygienické potreby.

Kupteonline.sk: - široká ponuka takmer 10.000 položiek - hračky a hry, detské potreby, knihy, parfémy a kozmetika, prírodné a BIO produkty, sprotovné hry a hračky či gadgets - originálne darčeky. Internetový obchod Budme-zdravi.cz sa špecializuje na niekoľko veľkých oblastí - zdravie, krása, chudnutie a fitness a elektronika. Výdajné miesto ...

Predaj - zdravotná obuv SANTE s rozšíreným sortimentom pre deti Lekáreň - liečebná kozmetika - homeopatiká vrátane poradenstva - autolekárničky - dojčenská výživa - dermatologické poradenstvo a testy - meranie krvného tlaku a podkožného tuku - detské vitamíny - poradňa v starostlivosti o ústnu hygienu.

E-shop, predaj, dodávka: - zdravotná technika prístroja na resustitáciu, infúzna technika, odsávacie systémy - spotrebný zdravotný materiál.