Bohatý sortiment zdravotných pomôcok a materiálov ponúka produkty pre nemocnice a súkromníkov v podobe fixačných a obväzových materiálov, protetického tovaru, dezinfekčných prípravkov, injekčných striekačiek, stomických a inkontinenčných pomôcok.

Predaj, dodávka tovaru určený pre zdravotnícke laboratóriá - odberové zostavy - plastové kapiláry, príslušenstvo - plastové skúmavky.

Ponúkame internetový predaj: - doplnky stravy, vitamíny, minerály, čaje, biopotraviny, prípravky na chudnutie, kozmetiku, zdravotné potreby a to aj v darčekových baleniach. Dodávky poštou aj kuriérom.

Výhradné zastúpenie značky Laboratoires URGO: - prostriedky zdravotníckej techniky (PTZ)-zdravotnícky materiál - náplasti URGO (nealergizujúce, vodeodolné, pružné, na kurie oká) - nový rad HI-TECH náplastí URGO-hojí popáleniny, odreniny, rezné poranenia, pľuzgiere - OTC prípravky radu HUMEX na chrípku, nádchu, suchý kašeľ - krytie pre mokrú ...

Naša spoločnosť poskytuje komplexné služby pre zdravotnícke zariadenia.

Dovoz a distribúcia: -očkovacie látky -lieky -diagnostické séra -diagnostické prístroje -vakcíny -glukomery -bezpečnostné listy -imunoglobíny -základná biochémia -prístroje na spracovanie testov -rýchle testy pre ordinácie praktických lekárov -dezinfekcia -sterilizácia. Zelená linka 800123986.

Distribúcia a predaj: - dentálnych - stomatologických - dezinfekčných prostriedkov spoločnosti Schülke & Mayr.

Lekáreň. Predaj: - lieky - voľnopredajné lieky - lieky na recept - kozmetika - detská výživa - plienky - zdravotné potreby - ortopedické potreby - vitamíny - čaje - zdravotné pomôcky. Meranie tlaku, váhy, pulzu, výšky.

Výroba, predaj: -ortopedická protetika: -protézy pre horné a dolné končatiny -ortézy pre horné a dolné končatiny -polohovacie dlahy -trupové ortézy -vložky ortopedické, individuálne -obuv ortopedická, individuálna. Predaj, opravy: -invalidné vozíky.

Výroba, predaj a servis zdravotníckej techniky a wellness. Ponúkame: - vírivé vane - lehátka a stoly - prístroje elektroterapie - ultrazvuky - kombinované prístroje - magnetoterapia - lasery - lymfodrenáže - hydrocolon terapia, parafínové kúpele a kryoterapia.

Maloobchodný predaj zdravotníckych pomôcok, zdravotnej obuvi, plaveckých pomôcok, bandáží, ortéz, zdravotných vankúšov a lôpt.

Reklamné, marketingové služby. Tlač propagačných materiálov: - vizitky, letáky, katalógy, tlačivá. Profesionálne služby podpory firiem formou možnosti inzercie na inzertnom serveri. Analýzy, návrhy riešení na úsporu firemných nákladov. Predaj magnetoterapeutických prístrojov na odborné aj domáce použitie.

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj spotrebného lekárskeho a laboratórneho materiálu; výroba a opravy lekárskych prístrojov, nástrojov a zdravotníckych potrieb. Veľkoobchod s potrebami pre dentistov, laboratóriá, nemocnice, lekárne, vr. zdravotníckych prístrojov a ortopedických výrobkov.

Výroba polohovacích vakov a záťažových pomôcok. Polohovací vak, ako prostriedok zdravotníckej techniky, nachádza stále väčšie uplatnenie ako u telesne, tak aj mentálne postihnutých osôb. E-shop - polohovacie vaky - fixačné pomôcky - záťažové pomôcky.

Bandáže, ortézy a podpätníky švédske firmy Rehband sú na našom trhu už od roku 1993.

Dodávka - analyzátory pre laboratóriá - diagnostické súpravy Dovoz a distribúcia - zdravotnícky materiál - lieky - oftalmológia

Zdravotnícke potreby, predaj. Ponúkame produkty týchto firiem: ambulantné merače tlaku merače tlaku pre záťažové vyšetrenia

Lekáreň U Apolinára. Pobočka. Maloobchod, predaj: -lieky, liečivá.

Zdravotnícka technika - predaj dodávka - spotrebné zdravotnícke prístroje.

Dodávka: - prístroj pre akupunktúru ACUM

Prevádzka lekárne. Výdaj liečiv, homeopatík a veterinárnych prípravkov.