Bohatý sortiment zdravotných pomôcok a materiálov ponúka produkty pre nemocnice a súkromníkov v podobe fixačných a obväzových materiálov, protetického tovaru, dezinfekčných prípravkov, injekčných striekačiek, stomických a inkontinenčných pomôcok.

Lekáreň Korunka ponúka široký sortiment tovaru za trvalo prívetivé ceny. Máme bohatý vernostný systém s mnohými benefity. Prevádzkujeme profesionálne dermatologické centrum. Ponúkame odborné poradenstvo a vždy prívetivý prístup.

Činnosť: - dovoz zdravotníckej techniky a špeciálnych materiálov pre zdravotníctvo. Našimi doménami sú odbory: - oftalmológia - ORL - neurochirurgia - dermatológia. Dodávame slovenským a českým lekárom a optikom najkvalitnejšie prístroje, nástroje a materiály dostupné na svetových trhoch. Naša komplexná servisná podpora ...

Spoločnosť LIPOELASTIC a.s. je popredným svetovým výrobcom kompresného pooperačného prádla. V rámci Českej republiky potom disponuje najúplnejšou ponukou produktov s využitím v plastickej a estetickej chirurgii.

Predaj, požičovňa: - zdravotné pomôcky, potreby

Spoločnosť Roseus s.r.o. je obchodný zástupca firmy Richway EU a zaisťuje predvedenie a priamy predaj produktov Amethyst BioMat.

Výroba: - ortézy, protézy na dolné a horné končatiny - trupové ortézy - ortopedické vložky do topánok - látkové korzety - prietržové pásy.

Distribúcia, predaj: - spotrebný zdravotnícky materiál

Správa a údržba nehnuteľností Dokončovacie stavebné práce Sťahovacie služby Upratovanie komerčných sektorov Domácnosť a rodina Služby pre rodinu a domácnosť Hodinová manželka-gazdiná Hodinový manžel- drobná údržba Stráženie detí-au-pauir Stráženie a venčenie maznáčikov Služby pre zdravotníctvo

Súkromné zubné laboratórium sídliace v centre Brna. Špecializujeme sa na výrobu nadštandardných fixných a snímateľných zubných náhrad.

Dodávateľ materiálu pre intervenčnú kardiológiu.

Predaj zdravotnej techniky a zdravotného materiálu.

Predaj, e-shop - polohovacie pomôcky - relaxačné výrobky - sedacie vaky a vaky - antistresové hračky - relaxačné vankúše.

Služby: - kompletná inžinierska činnosť stavieb - technická, technologická údržba objektov - správa nehnuteľností - predaj BALNEO potrieb.

Predaj elektrických nákupných košíkov a skútrov pre telesne postihnutých

Comesa, spol. s.r.o. - dovozca - zdravotnícky materiál, nástroje a prístroje pre zdravotníctvo z celého sveta, vybavenie laboratórií. Samostatné dodávky, servis, pre odbory: 1.) Intervenčná kardiológia, rádiológia - Balóniky TAA & PTCA, diagnostické katétre, vodiace katétre - Kardiologické a periférne stenty, vodiace drôty, balónové ...

Generálny dodávateľ, e-shop: -lekárske prístroje BioBeam, BioNase, BioStick, HairMax.

Predaj: - zdravotnícke potreby a pomôcky - invalidné vozíky, - polohovateľné lôžka, - masážne lehátka, - matrac, - chodítka, - oxygenerátory, - zdviháky, - WC kreslá, - schodolezy glukomery. Výdaj pomôcok na poukazy zdravotných poisťovní.

E-shop: - základné potreby, výrobky pre predčasne narodené bábätká: - polohovacie pomôcky, špeciálne cumlíky, odsávačky hlienov, teplomery, ... Služby: - 3 denný kurz, školenie pre rodičov predčasne narodených detí ZADARMO - relaxačné a stimulačné techniky. Návrhy, realizácia. - interiéry.

E-shop, internetový predaj - HURRYCANE - podporné palice, podporná palica.

Priamy dovozca, veľkoobchod a distribúcia asistenčných pomôcok pre nedoslýchavých a seniorov