Bohatý sortiment zdravotných pomôcok a materiálov ponúka produkty pre nemocnice a súkromníkov v podobe fixačných a obväzových materiálov, protetického tovaru, dezinfekčných prípravkov, injekčných striekačiek, stomických a inkontinenčných pomôcok.

Naša lekáreň Vám ponúka kompletný sortiment lekárenského tovaru a zdravotníckych potrieb, kozmetiky a veterinárnych liečiv. Súčasťou lekárne je aj oddelenie rehabilitačných a ortopedických pomôcok. Pre našich zákazníkov máme aj klientske karty. Lekáreň nájdete na okraji pešej zóny na križovatke Svitavskej a Smetanovej ulice v Blansku. Viac sa ...

Lekáreň U Elišky. Poskytujeme lekársku starostlivosť na najvyššej možnej úrovni, ku každému zákazníkovi pristupujeme individuálne a ústretovo. U nás je samozrejmosťou odborné poradenstvo, ktoré poskytujeme ako súčasť komplexnej lekárskej starostlivosti. Okrem liekov, doplnkov stravy, čajov, detskej výživy a kozmetiky ponúkame aj zdravotnú obuv ...

Predaj: - zdravotnícke potreby pre záchranárov a hasičov - zdravotnícke tašky - nástenné lekárničky - elektronáradie pre hasičov - tašky prvej pomoci.

Predaj - dentálne a chirurgické drôty OSTEOFIX - dentálne tégliky taviace IZODENT CZ a IZODENT-ATLANTIC - drôty OSTEOFIX z nerezoceľu pre klenotníkov a rybárov

Výroba, distribúcia, veľkoobchod, predaj: - zdravotnícky materiál - zdravotnícka technika. Výroba: - kardiostimulátor EPG 10P a príslušenstvo. Distribúcia: - predaj externých kardiostimulátorov EPG 10P + pravidelná ročná bezpečnostno-technická kontrola (PBTK) - katétre, stenty, dreny, ihly - chirurgické nástroje.

Zaoberáme sa medzinárodnou distribúciou liečiv, kozmetiky, potravinových doplnkov a zdravotníckeho materiálu. Zásobujeme lekárne, nemocnice a ďalšie zdravotnícke zariadenia. Vďaka dlhoročným skúsenostiam v oblasti farmaceutického priemyslu poskytujeme aj odborné poradenstvo a konzultácie.

Výdajňa prostriedkov zdravotníckej techniky. Predaj, maloobchod: - zdravotnícke potreby, zdravotnícka technika. Služby: -kuriérska expresná motoslužba. Poskytovanie informácií o glukomere FreeStyle. Tvorba, údržba: - webové stránky.

Dovoz, distribúcia: -zdravotnícky materiál pre oftalmologickú mikrochirurgiu. Výhradný dovozca: -vnútroočné kontaktné šošovky STAAR Visian.

Zdravotná obuv aj detská, tonometre, glukomery, invalidné vozíky, sedačky do vane, zdviháky, postele, antidekubitné matrace, rehabilitačné pomôcky, inkontinencia, epitézy a bielizeň, ortopedické vložky, bandáže, zdravotnícky materiál, nožnice.

Predaj - potravinové doplnky - zdravotnícke potreby

E-shop - drogové testy - tehotenské a ovulačné testy - rakovinové testy

Predaj kompresných pančúch na kŕčové žily Avicenum, ortopedické pomôcky ai.

Predaj zdravotníckych pančúch, ortopedických pomôcok a iných zdravotníckych potrieb.