Starostlivosť o malé, veľké aj chovné zvieratá zahŕňajú očkovania, vyšetrenia RTG a USG prístrojmi a inými biologickými analyzátormi, značkovanie čipmi, predaj veterinárnych prípravkov, chirurgické zákroky, pôrody aj okamžité riešenia akútnych prípadov.

Veterinárna ordinácia, veterinár Brno. Preventívna medicína Diagnostika Terapia

Veterinárna ordinácia v Brne - Žideniciach Veterinárna ordinácia určená pre malé zvieratá a kone. Žiadny stres v ordinácii, prídeme k Vám domov. Preventívna medicína – vakcinácia, antiparazitárny program, aplikácia mikročipov, vystavovanie Europasov. Zobrazovacie techniky – RTG, EKG, USG.

Veterinárna ordinácia Felis. Veterinárny lekár

Veterinárna ordinácia Dášenka. Veterinárna ambulancia. Prevencia. Diagnostika a liečba interných ochorení psov a mačiek Diagnostiku a liečba kožných a endokrinologických chorôb Diagnostika a liečbu infekčných a parazitárnych ochorení. Chirurgické zákroky.

VETERINÁRNA ORDINÁCIA BRNO - HOLÁSKY -preventívna a terapeutická starostlivosť v oblasti malých zvierat (psy, mačky a drobné cicavce), ďalej tiež poradenstvo a servis pre chovateľov. Podľa dohovoru je možná návšteva u klienta.

Veterinárna ordinácia SILVET. Ponúkame kvalitné ošetrenie psov, mačiek a drobných cicavcov. Chirurgická veterinárna starostlivosť -chirurgia mäkkých tkanív, akútna medicína Hospitalizácia -pooperačná starostlivosť, infúzna terapia, kyslíkový box Predaj krmív, veterinárnych diét a doplnkov výživy Poradenská činnosť Ordinačné hodiny Po 9 ...

Veterinárna ordinácia: -interna -chirurgia -pôrodníctvo -gynekológia -zubný ultrazvuk -svetelná terapia. Maloobchod, predaj: -vitamínové minerálne doplnky -liečivé šampóny -klinické diéty.

Privátna veterinárna ordinácia: - pre malé zvieratá - ultrazvuk, RTG - kompletné vyšetrenie.

Veterinárne služby pre psy, mačky, drobné cicavce, plazy a vtáky. Toto pracovisko disponuje možnosťou RTG a USG vyšetrenia a ďalej širokou škálou laboratórnych vyšetrení.

Veterinárna ordinácia a predaj chovateľských potrieb.

Útulok pre psov, psí útulok, útulok pre kone aj iné zvieratá.

Služby: - veterinárne poradenstvo a laboratórna diagnostika - import veterinárnych liekov, kŕmnych doplnkov - veterinárna starostlivosť v chovoch hospodárskych zvierat.

Veterinárna ordinácia, veterinár, veterinár: - vakcinácia psov, pes, mačiek, mačka a králikov, králik - čipovanie psov a mačiek - výdaj europasov, europas - kastrácia - liečba malých hospodárskych zvierat - prasa, ovce, kozy, koza -predaj krmiva pre psov a mačky na objednávku - K9, Anka, Calibra, Royal Canin, Purina, Proplan, ...