Starostlivosť o malé, veľké aj chovné zvieratá zahŕňajú očkovania, vyšetrenia RTG a USG prístrojmi a inými biologickými analyzátormi, značkovanie čipmi, predaj veterinárnych prípravkov, chirurgické zákroky, pôrody aj okamžité riešenia akútnych prípadov.

Veterinárna ordinácia: - psy, mačky a drobné zvieratá

Veterinárna ordinácia v Brne - Žideniciach Veterinárna ordinácia určená pre malé zvieratá a kone. Žiadny stres v ordinácii, prídeme k Vám domov. Preventívna medicína – vakcinácia, antiparazitárny program, aplikácia mikročipov, vystavovanie Europasov. Zobrazovacie techniky – RTG, EKG, USG.

Veterinárna ordinácia Felis. Veterinárny lekár

Veterinárna ambulancia pre psy a mačky. Prevencia a liečba ochorení. Sonografická, röntgenologická, EKG a laboratórna diagnostika. Chirurgické zákroky (operácie) v inhalačnej anestézii vrátane prístrojového monitoringu pacienta počas anestézie. Kvalitné prístrojové zázemie ordinácie pre diagnostické a terapeutické úkony.

Veterinárna ordinácia Dášenka. Veterinárna ambulancia. Prevencia. Diagnostika a liečba interných ochorení psov a mačiek Diagnostiku a liečba kožných a endokrinologických chorôb Diagnostika a liečbu infekčných a parazitárnych ochorení. Chirurgické zákroky.

VETERINÁRNA ORDINÁCIA BRNO - HOLÁSKY -preventívna a terapeutická starostlivosť v oblasti malých zvierat (psy, mačky a drobné cicavce), ďalej tiež poradenstvo a servis pre chovateľov. Podľa dohovoru je možná návšteva u klienta.

Veterinárna ordinácia SILVET. Ponúkame kvalitné ošetrenie psov, mačiek a drobných cicavcov. Chirurgická veterinárna starostlivosť -chirurgia mäkkých tkanív, akútna medicína Hospitalizácia -pooperačná starostlivosť, infúzna terapia, kyslíkový box Predaj krmív, veterinárnych diét a doplnkov výživy Poradenská činnosť Ordinačné hodiny Po 9 ...

Veterinárna klinika, prevencia a liečba malých zvierat - obchod so zvieratami určenými pre záujmové chovy - veterinárne liečebné a preventívne činnosti v plnom rozsahu

Vykonávame rehabilitáciu psov a koní pomocou Dornovej metódy pre zvieratá, fyzioteraopia, bowen, lymfodrenáž, masáže, rehabilitačné cvičenia. Pomáhame pri problémoch s pohybovým aparátom psa - bolesť chrbta, neochota na pohyb, medzistavcové platničky, DKK, artróza, ochrnutie a pod.

Služby: - mačacie azyl - kastrácia potulných a opustených mačiek

Veterinárna ordinácia. Veterina, veterinárny lekár, veterinár, zverolekár. Veterinárne služby: - interné a chirurgické ošetrenie - RTG, sonografia - odstraňovanie zubného kameňa ultrazvukom - čipovanie a vakcinácia psov, mačiek a králikov.

Veterinárna klinika. Otváracie hodiny: Pondelok 9:00 – 11:00 14:00 – 18:00 Utorok 14:00 – 18:00 Streda 9:00 – 11:00 14:00 – 18:00 Štvrtok 14:00 – 18:00 Piatok 9:00 – 11:00 14:00 – 18:00 Sobota 10:00 – 11:00