Starostlivosť o malé, veľké aj chovné zvieratá zahŕňajú očkovania, vyšetrenia RTG a USG prístrojmi a inými biologickými analyzátormi, značkovanie čipmi, predaj veterinárnych prípravkov, chirurgické zákroky, pôrody aj okamžité riešenia akútnych prípadov.

Veterinárna ordinácia, veterinár, veterinár: - očkovanie (psy, mačky, fretky, králiky) - odčervenie (pasty, tablety, pipety spot on) - predoperačné a preventívne vyšetrenie krvi (seniori) - krátenie pazúrikov, čistenie uší - vyšetrenie zvierat na besnotu po pohryznutí a iné.

Komplexná preventívna starostlivosť vrátane vakcinácií (možnosť aj vakcinácia FIP!). Lieky proti vnútorným aj vonkajším parazitom. Liečba kožných chorôb a liečba infekcií. Liečba urologických a srdcových chorôb. Chirurgické zákroky (kastrácia, chirurgia mäkkých tkanív). Starostlivosť o chrup. Starostlivosť o staršieho pacienta. Aplikácia ...

Veterinárna klinika: - zameranie na malé zvieratá (vr.exotov a plazov) - nepretržitá pohotovostná služba - RTG, interna, chirurgia, ortopédia, stomatológia, ophthalmológia, čipovanie, výdaj pasov, hospitalizácia, predaj klinických diét. Pohotovosť: 605 346 317

Veterinár. Veterinárna ordinácia. Veterina pre malé zvieratá.

Veterinár pre malé zvieratá. Veterinárna ordinácia. Odborná veterinárna ambulancia. Veterinárne služby pre psy, mačky, malé zvieratá.

- depozitovanie opustených a týraných mačiek a psov - veterinárna starostlivosť o choré a zranené zvieratá - ponuka mačiek a psov na adopciu - ponuka mačiek a psov na virtuálnu adopciu

Veterinárna ordinácia. Veterinárna liečebná a preventívna činnosť v oblasti malých zvierat. Veterinár. Veterinárna ambulancia.

Veterinárna ordinácia, zverolekár.

Poskytovanie odchytových služieb a služieb prvej pomoci zvieratám priamo v teréne. Ďalej zaisťujeme odvoz zvieraťa do veterinárnych ordinácií, útulkov a podobne.