Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Stomatologické centrum, zubná ordinácia Trebišov Bielenie zubov. Dentálna hygiena. Implantáty od 18500 Sk.

oddelenie: -Oddělení ARO -Detské oddelenie -Gynekologicko-pôrodnícke odddělení -Porodnice -Novorozenecké oddelenie -Chirurgické oddelenie -Infekční oddelenie -Interní oddelenie -Kožní oddelenie -Léčebna dlhodobo chorých -LDN Trebišov -Neurologické oddelenie -Oční oddelenie -ORL -Ortopedické oddelenie -Rehabilitace -Plicní ...

Služby: -praktický lekár pre dospelých a deti od 14 rokov.

Fyzioterapeutické centrum. -individuálna terapia a skupinové cvičenia na odstránenie bolestí -liečba neplodnosti metódou Mojžišová -odborná poúrazová a nápravná fyzioterapia -rehabilitačné cvičenia -prevencia bolestivých stavov -manuálna lymfodrenáž.

MUDr. Eva Brázdilová je zubným lekárom v centre Bsmile zameriavajúci sa na detskú stomatológiu a starostlivosť.

Mgr. Eva Vavrínová je klinická psychologička zameriavajúca sa na deti, závislosti, duševné zdravie a ochorenie a na pracovnú psychológiu.

Ordinácia praktického lekára pre dospelých.

Služby: - praktický lekár pre deti a dorast. Ďalšia ordinácia: - Na Tvrzi 221 - 394 21 Horepník - Košetica - Lukavec - Vyklantická.

Očná optika: -čistenie ultrazvukom -tvrdenie skiel okuliarov -odborné poradenstvo -výber luxusnejších i lacnejších rámov -slnečné okuliare, značkové okuliare -optometria.

Mgr. Miroslava Formanová sa zameriava na fyzioterapiu, masáže, tejpovanie a na laseroterapiu.

Súkromná ordinácia praktického lekára pre deti a dorast:

Mgr. Šárka Dušková prevádzkuje ambulanciu poskytujúcu služby v oblasti fyzioterapie detí i dospelých.