Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Zdravotnícka technika - predaj dodávka - spotrebné zdravotnícke prístroje.

Štúdio kompletnej starostlivosti. Masáže, fitness a poradenstvo.

Predaj a výroba mastí a liečiv na nervový systém, alergie, prechladnutie, na detoxikáciu, pokožku, pohybový aparát a pod.

Ponuka služieb veterinárnej kliniky a vydávanie Europasov.

Súkromná klinika plastickej chirurgie. Naša klinika sa môže pochváliť vysoko špecializovaným tímom odborníkov, ktorý absolvoval dlhodobý tréning v Holandsku, prípadne v našom výukovom centre v Prahe. Všetci prešli certifikáciou u MUDr. Petera Hajduka a sú plne kvalifikovaní aplikovať presnú a neobyčajne pracovne náročnú metódu GHO-FM. Naše ...

Dovoz a predaj zdravotníckych pomôcok, nástrojov pre rehabilitáciu, wellness, zdravie a potrieb pre seniorov. Hodnotný tovar overených výrobcov za prijateľné ceny.

Zaoberáme sa skúmaním liečivých prostriedkov. Pokiaľ máte záujem sa ohľadom tejto oblasti dozvedieť viac, stránky Pro Solution sú tu presne na tento účel. Naši experti sú tu kvôli tomu, aby pre vás poskytli všetky užitočné údaje z odboru farmakológie.

Služby: - kaderníctvo - masáže

Služby - masáže relaxačné - bankovanie - zábaly

Zameriavam sa prevažne na tradičnú čínsku bylinnú liečbu. Ako pomocné metódy používam aj aromaterapiu, masáže, dietetiku a cvičenie.

Služby: - terapia, terapeutické sedenie: - Informačná medicína MUDr. Jonáša - riadená detoxikácia organizmu - kineziológia - Metóda One Brain - bioenergetické ošetrenie - liečivé energetické liečenie INEH (sebaliečenie) ezotérne liečenie - transcendentálna meditácia - konzultácie v oblasti voľby vhodných ...

V Salóniku u troch mačiek ponúkame celotelové masáže zamerané na relaxáciu aj zdravie, depiláciu cukrovou pastou Pandhy´s, zoštíhľujúce a parafínové zábaly.