Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Kaderníctvo, kozmetika, masáže, manikúra

Očná ordinácia MUDr. Daniely Rybářovej.

Maloobchodný predaj zdravotníckych pomôcok, zdravotnej obuvi, plaveckých pomôcok, bandáží, ortéz, zdravotných vankúšov a lôpt.

Homeopatická poradňa Interná ordinácia Praktický a telovýchovný lekár

Laboratórne vyšetrenie a analýzy nezávadnosti surovín a potravín pôvodu živočíšneho a rastlinného.

K dispozícii je gynekologické, pôrodnícke a pediatrické oddelenie. Ponúkame: - predpôrodné kurzy - novorodenecké kurzy - 3D ultrazvuk

Ponúkame profesionálne služby estetickej medicíny na klinickej úrovni.

Ústav lekárskej kozmetiky: - korektívna dermatológia - epilačný laser - cievny laser - kozmetické služby - dekoratívna hypoalergénna kozmetika.

Ústav hematológie a krvnej transfúzie v Prahe predstavuje unikátne spojenie výskumu (šiestich výskumných oddelení) s klinikou (štyri oddelenia) as vysoko nadštandardnou špecializovanou transfuziologickou časťou (4 oddelenia).

Plastická a estetická chirurgia: - estetické operácie zamerané na problematiku starnutia - operácia vrodených chýb a odchýlok - zákroky modelujúce postavu - endoskopické operácie.

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj spotrebného lekárskeho a laboratórneho materiálu; výroba a opravy lekárskych prístrojov, nástrojov a zdravotníckych potrieb. Veľkoobchod s potrebami pre dentistov, laboratóriá, nemocnice, lekárne, vr. zdravotníckych prístrojov a ortopedických výrobkov.

Bandáže, ortézy a podpätníky švédske firmy Rehband sú na našom trhu už od roku 1993.

Dodávka - analyzátory pre laboratóriá - diagnostické súpravy Dovoz a distribúcia - zdravotnícky materiál - lieky - oftalmológia

Zdravotnícke potreby, predaj. Ponúkame produkty týchto firiem: ambulantné merače tlaku merače tlaku pre záťažové vyšetrenia

Prevádzka ortopedickej ambulancie. Poradňa pre poranenie kolenného kĺbu. Vykonávanie artroskopických operácií.