Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Ošetrujeme pacientov v odboroch estetická stomatológia, ortodoncia, laser terapia, protetika. Uplatňujeme psychosomatickú a celostnú medicínu.

Distribúcia kitov a rádiofarmák pre nukleárnu medicínu.

Spoločnosť LIPOELASTIC a.s. je popredným svetovým výrobcom kompresného pooperačného prádla. V rámci Českej republiky potom disponuje najúplnejšou ponukou produktov s využitím v plastickej a estetickej chirurgii.

V súčasnej chvíli poskytujeme pracovnolekárske služby viac ako deväťdesiatim klientom v rámci Českej republiky. Našimi klientmi sú ako spoločnosti zaoberajúce sa prevažne výrobnou činnosťou, kde sú zamestnanci exponovaní radom rizikových faktorov pracovného prostredia a ku ktorým sa vzťahuje rad špeciálnych vyšetrení, tak aj spoločnosti, ktorých ...

V roku 2005 sme sa stali prvým internetovým obchodom s kontaktnými šošovkami v Českej republike. Na začiatku roku 2014 sme otvorili nové centrum kontaktných šošoviek a okuliarov.

Výroba: - farmaceutické špeciality, bylinné čaje.

Chemické aj mikrobiologické rozbory vody zo studne. Stanovenie ukazovateľov podľa normy a to: PH, vodivosť, tvrdosť vody, soľnosti a kontrola výskytu, síranov, kremíka, kyslíka, železa a ďalších zložiek. Vypracujem havarijné plány, identifikujem neznáme zložky vody.

Aróma masáže: - anticelulitídová masáž - celková masáž - manunálna lymfodrenáž - lávové kamene - indická masáž hlavy - havajská masáž - medová masáž.

SAUNA Slávia Praha 10, areál plaveckého štadióna - sauna muži/ženy, masáže, solárium