Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Ordinácia odborného lekára pre choroby ušné, nosové a krčné (ORL ordinácie). Homeopatia.

Predaj a servis zdravotníckej terapeutickej techniky. Periodické technické kontroly, kalibrácia prístrojov a príslušenstva. Špecializácia na terapeutickú techniku výrobcu Enraf-Nonius.

Psychologické poradenstvo - psychodiagnostiky - psychoterapia.

Veterinárna klinika: - očkovanie - prevencia a liečby - kardiológia - oftalmológia - laboratórne vyšetrenie - röntgen - SONO. Predaj: - krmivá.

Distribúcia zdravotníckeho materiálu.

Endokrinológia a Diabetológia. Liečba cukrovky, porúch štítnej žľazy a uzlov, ochorení prištítnych teliesok, nadobličiek, rednutie kostí, hypofýzy a ďalších hormonálnych chorôb dospelých aj detí.

Služby: - masáže - lymfodrenáž - liečebná telesná výchova

Spoločnosť s celosvetovou pôsobnosťou v oblasti starostlivosti o zdravie. Zameriava sa na výskum, vývoj, výrobu a predaj farmaceutických prípravkov, nutričných prípravkov, prostriedkov zdravotníckej techniky a diagnostiky.

Vyrábame lasery pre priemysel a medicínu. Lasery a laserové systémy na značenie, gravírovanie, rezanie, zváranie a priem. aplikácie. Zákazkový laserový popis a gravírovanie. Lekárske a kozmetické biostimulačné a výkonové lasery, bio a polymerizačné lampy.

Činnosť: - dovoz zdravotníckej techniky a špeciálnych materiálov pre zdravotníctvo. Našimi doménami sú odbory: - oftalmológia - ORL - neurochirurgia - dermatológia. Dodávame slovenským a českým lekárom a optikom najkvalitnejšie prístroje, nástroje a materiály dostupné na svetových trhoch. Naša komplexná servisná podpora ...