Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Našim pacientom sú k dispozícii poprední špecialisti v odboroch: - alergológia - dermatológia - gynekológia - interného lekárstva - očného lekárstva - ORL (ušné, nosné, krčné) - praktický lekár - psychológia - psychiatria - rehabilitácia a stomatológia.

Praktická lekárka pre deti a dorast. Vykonávanie klinických štúdií v oblasti očkovania. Aplikácia mitochondriálnej medicina. Nákup a predaj bylinných potravinových doplnkov zdravej výživy.

Naša firma GPS Praha, spol. s r.o. je výhradným distribútorom a servisným strediskom pre časť sortimentu koncernu Tyco Healthcare, druhej najväčšej zdravotníckej firmy na svete. Na slovenskom trhu pôsobíme už od roku 1990, patríme teda medzi najstarších dodávateľov zdravotníckeho materiálu a prístrojov. Takmer pätnásťročná tradícia a skúsenosti ...