Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Služby: - realizácia klinických liekových štúdií v odboroch psychiatrie, neurológie, diabetológie, obezitológie, gastroenterológie, kardiológie, hematológie, pneumológie, flebológie a dermatológie.

E-shop - potravinové doplnky - dermokozmetika - zdravotnícke pomôcky a prostriedky.

Služby: -hypotéky - úvery - refinancovanie úverov - spotrebiteľský úver - stavebné sporenie - životné a neživotné poistenie - poistenie domov a bytov - úrazové poistenie - povinné ručenie - dôchodkové pripoistenie - cestovné poistenie

Služby: -komplexná medicína -stomatológia a stomatochirurgia -estetická medicína a dermatológia -plastická a všeobecná chirurgia

Poistenie: životné a úrazové poistenie, poistenie majetku a zodpovednosti, podnikateľské poistenie, povinné ručenie a havarijné poistenie automobilov, zdravotné poistenie pre cudzincov. Finančné služby: hypotekárne úvery, investície, dôchodkové pripoistenie. .

Stomatológia, ortodoncia, bielenie zubov, estetická stomatológia, protetická stomatológia, implantológia

Program pre kontrolované a zdravé chudnutie.

Ponúkame postupné, kontrolované a predovšetkým zdravé chudnutie.

Kozmetika - lifting tváre - galvanická žehlička Kurzy - Hirudoterapia - cvičenia a brušné tance - mobilizačné techniky Energetické ošetrenie - reiki - konzultácie a poradenstvo s prikladaním pijavice lekárskej Termoterapia - BioMat Psychoterapia - psychologické poradenstvo pre deti i dospelých Masáže a ...

Kryolipolýza - lymfodrenáže Obezitológia Ordinácia vnútorného lekárstva Výživová poradňa

Špecializované zdravotnícke zariadenia. Služby: - plastická chirurgia, ordinácia plastickej chirurgie - autotransplantácia vlasov.

Poskytujeme stomatologickú pomoc deťom a dospelým vo všetkých odboroch – terapeutická stomatológia, chirurgia, protetika, ortodoncia a parodontológia.

Farmaceutická spoločnosť - klinické monitorovanie - vedecko-lekárske prekladateľské služby - farmakovigilancia.

LEO Pharma vyvíja, vyrába a predáva liečivá pre pacientov trpiacich dermatologickými a trombotickými ťažkosťami vo viac ako 100 krajinách sveta.