Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Predaj, e-shop, eshop: - najkvalitnejšie prístroje pre veterinárnu prax.

Veterinárna klinika. Služby : -preventívna starostlivosť -očkovanie odčervovanie, čipovanie, preveventívne prehliadky -starostlivosť o chorých, krátkodobá hospitalizácia. Široké spektrum operácií: -kastrácia -operácia v dutine brušnej -ortopedické operácie vrátane riešení -zlomenín kostí -kožné -očné.

-Chov zvierat a ich výcvik (s výnimkou živočíšnej výroby) -Výroba krmív, kŕmnych zmesí, doplnkových látok a premixov -Veľkoobchod a maloobchod

Veterinárna klinika ponúka odbornú veterinárnu starostlivosť zaistenú skúseným veterinárnym tímom za pomoci moderných prístrojov a vybavenia. Rozsiahle možnosti diagnostiky, plne vybavená operačná sála. Krátkodobé aj dlhodobé hospitalizácie. Pohotovosť.

Veterinárna klinika Břevnov Zaisťuje kompletnú poradenskú, preventívnu a liečebnú službu pre Vašich miláčikov. Veterinárna klinika Břevnov ponúka: RTG a skiaskopia Sonografia Endoskopia EKG Laboratórna diagnostika Alergologické testy a imunologické testy Inhalačné anestézie a pooperačné hospitalizačné boxy Stomatologická starostlivosť ...

VETERINÁRNA KLINIKA. -preventívna medicína -interná medicína -choroby plazov (korytnačky, jaštery, hady) -kvalitné prístrojové a laboratórne veterinárne vyšetrenie zvierat a plazov. KOMLEXNÁ VETERINÁRNA STAROSTLIVOSŤ. Interná medicína: -kardiológia, EKG* -alergológia -neurológia -endokrinológia -urológia.

E-shop - chovateľské potreby - krmivá Veterinárna ordinácia

Veterinárna ordinácia: - komplexná veterinárna starostlivosť Naše služby: - vakcinácia - odčervenie - čipovanie a tetovanie - vydávanie pasov EÚ - atesty - zhotovenie RTG DKK a DKL a posúdenie u mnohých plemien - ortopedická poradňa pre rastúce zvieratá - posudzovanie očných vád pre chov - tehotenská poradňa vr. sonografia ...

Služby: - masáže - relaxačné masáže - rekondičné masáže - lymfodrenáž nôh.

Predaj zdravotníckych pančúch, ortopedických pomôcok a iných zdravotníckych potrieb.

ORL ambulancie pre dospelých a deti Komplexné ORL starostlivosti a diagnostika. Endoskopické vyšetrenie nosa, nosohltana, ústnej dutiny, hltana a hrtana. Diagnostika a liečba porúch sluchu.

Sebaozdravná klinika pomáha liečiť psychické bolesti, fyzické choroby, depresie a ďalšie ťažkosti. Terapeutická Metóda RUŠ, výživové poradenstvo a telesná kondícia.

Ponúkame služby pasívneho odpočinku v príjemnom prostredí, sprevádzané tými najlepšími odborníkmi v oblasti starostlivosti o telo.

Veterinárna klinika. Služby: - poskytujeme preventívnu starostlivosť a liečbu psov, mačiek i drobných zvierat. Vykonávame očkovanie, čipovanie a registráciu čipov do databáz. Vystavujeme pasy, vykonávame chirurgické zákroky, SONO vyšetrenie, vyšetrenie krvi, moču, mikroskopické a dermatologické vyšetrenie.

Predaj: - ortopedické pomôcky - rehabilitačné a kompenzačné pomôcky - epitézy - kompresívne návleky pre popálené, lymfedémy a po liposukciách - pomôcky pre následnú starostlivosť (chodítka, nástavce na WC**, vozíčky).

Stomatologická klinika: - zubná ordinácia