Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Zubná ambulancia, stomatológia. MDDr. Tereza Bacová MDDr. Vanda Urbánková MDDr. Monika Jiroušová MDDr. Lada Štalzerová

MUDr. Jiří Kráľ - zubná ordinácia, stomatológia.

Služby, ordinácia: - praktický lekár pre deti a dorast - detská kardiológia Ordinácia, Starodubečská 99/6: - prakticky lekár pre deti a dorast

MojePéče.cz - výber kvalitných ortéz, bandáží za skvelú cenu, ktoré Vás vrátia spez do aktívneho života. Vhodné pre každú činnosť, turistiku a všetky športy. Žite svoj život naplno.

Služby: -balenie tabliet a kapsúl -laboratórna kontrola -skladovanie a distribúcia liekov a doplnkov

Dermatovenerologická ambulancia Poskytovanie špecializovanej starostlivosti v odbore kožných chorôb a venerológie.

Kompenzačné pomucky v zdravotníctve. E-shop Polámaný mravček

Laserové korekcie zraku. Ambulantná operácia šedého a zeleného zákalu (katarakta, glaukóm). Implantácia vnútroočných šošoviek.

Súkromná gynekologická ambulancia. V ambulancii poskytujeme svojim pacientkám všetku gynekologickú starostlivosť, vrátane poradenstva, onkologickej prevencie a ultrazvukového vyšetrenia. Preventívne gynekologické vyšetrenie – kolposkopiu a cytológiu krčka maternice, vyšetrenie prsníkov, mamografia Diagnostiku a liečbu pošvových zápalov ...

Psychologická poradňa a osobný koučing - cesta ku šťastiu, úspechu a rozvoju. - psychologická poradňa - psychoterapia - koučing

Firma dodáva na trh od r.1997 čisto prírodné humánne a veterinárne produkty s preukázanými liečivými účinkami. Ako partner a výhradný zástupca španielskej firmy FDG ťaží z rozsiahleho výskumu, produkcie s mnohými patentmi a predaja v celej Európe i Amerike. Humánne prípravky. Kĺbová výživa: - Gelmodel Biosol - Os-Cal. Prírodné ...

Volcano Health Club je úplne novým, netradičným projektom pre zdravie a krásu av Česku sa stal úplne ojedinelým. Okrem širokej palety špičkových služieb v oblasti fitness, spa a wellness, ponúka Volcano Health Club ako prvý klub v ČR inovatívnu technológiu Kinesis.

Služby: - fitness - posilňovňa - solárium - masáže

Služby: - fyzioterapia - psychoterapia, psychosomatika, koučing

Pančuchový tovar zdravotný. Zdravotnícke potreby. Kompresívne pančuchy liečebné: - Veni Dur - Venex - Doktus Dur - Maxis - Lonaris - Ofa.

Diétny program It's my life! je šesťfázový týždenný cyklus, ktorého cieľom je znížiť váhu redukcií tukov pri zachovaní svalov, a to dlhodobo a bez jo-jo efektu.