Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Zubná ordinácia, stomatológia - dentálna hygiena.

Výroba zdravotníckych pomôcok a vybavenia v núdzi - zdravotnícke prístroje a nástroje - lekárske tašky a nosiče.

Kozmetický salón Ellen - sú to luxusné služby za výhodné ceny. Kozmetika, indická masáž, líčenie, permanentný make-up, predlžovanie rás, omladzujúca mezoterapia, roletik, telové zábaly na chudnutie, manikúra, pedikúra, gélové nechty, klasická švédska masáž.

Psychiatria a psychoterapia - psychoterapeutická starostlivosť - psychiatrická starostlivosť a liečba psychiatrických chorôb. MUDr.Martina Holubová MUDr.Martin Holub

Pľúcna ambulancia. Ďalšia prevádzkareň: - Lovosická 440/40, 190 00 Praha 9 Prosek tel. 605 058 523.

Gynekologická ambulancia. Ultrazvuková diagnostika ochorení prsníka.

Dodávka, logistika: - zdravotnícky materiál - lieky.

Spoločnosť MedPharm Consulting spol. s r.o. ponúka: - distribúcia liečiv, zdravotníckeho materiálu a vakcín - prevádzkovanie neštátneho zdravotníckeho zariadenia - lekáreň U Červeného orla.

Distribácia doplnku stravy a liečiv

Zaoberáme sa výživou a životným štýlom. Vedie nás špecialista Ing. Peter Havlíček. Svojich klientov vedieme k pochopeniu vlastného tela, psychiky, cieľov a priorít. Vďaka tomu sa im lepšie darí odolávať negatívnym vplyvom a zlepšiť kvalitu svojho života. Vnímajú potom svoje telo ako celok a cení si ho. Učíme, ako jesť správne v súlade so ...

Naša spoločnosť ponúka frekvenčný generátor Super Ravo Zapper, Plazmový generárot, Ramaloop a ďalšie prístroje pre alternatívnu medicínu. Ide o techniku, ktorá nie je v súčasnej dobe oficiálne uznaná za zdravotnícke prístroje.

Predaj, e-shop - kozmetika - potravinové doplnky - zdravotné pomôcky - relaxačné vankúše - knihy.

Predaj: - dioptrické, polarizačné, slnečné a detské okuliare - kontaktné a farebné šošovky

Odstránenie vrások, jaziev a strií - laserové epilácia - chemické peelingy Dermatologická ambulancia.