Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Praktický lekár pre deti a dorast, pediatria.

Predaj, aplikácia: - kontaktné šošovky. Služby: - vyšetrenie zraku - laserové vybavenie na vyšetrenie zeleného zákalu a sietnice - chirurgické kozmetické ošetrenie tváre.

Agentúra domácej starostlivosti Victoria: - poskytovanie odbornej ošetrovateľskej starostlivosti - akútna starostlivosť - paliatívna starostlivosť - hospicová domáca starostlivosť.

Firma VČELNEX s.r.o. bola založená v roku 1990 a od tejto doby sa zameriava na výrobu Kráľovskej medoviny. Naša rýdzo česká firma sa tiež zaoberá výrobou prírodnej liečivej kozmetiky a prírodných liečiv, ktoré sú schválené Ministerstvom zdravotníctva SR. Výskum, výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shop: Kráľovská medovina -je kvalitný ...

Sme privátna lekárska ordinácia. V odbore zdravotnej starostlivosti sa viac ako 10 rokov sa zameriavame na mobilizačné a manipulačné techniky chrbta. Používaná technika a prístroje: - skríningové laboratórne prístroje na vyšetrenie INR, CRP, glykémií Vybavenie ordinácií: - resuscitačná technika pre LPP - automatický ...

Očná optika - predaj kontaktnej šošovky za najnižšiu cenu na trhu: - jednodňový - štrnásťdňový - mesačné - štvrťročné - farebné. Tiež u nás zakúpite roztoky, kvapky a príslušenstvo k šošovkám.

Očná optika - predaj kontaktnej šošovky za najnižšiu cenu na trhu: - jednodňový - štrnásťdňový - mesačné - štvrťročné - farebné. Tiež u nás zakúpite roztoky, kvapky a príslušenstvo k šošovkám.

Predaj - potravinové doplnky - zdravotnícke potreby

Veterinárna klinika Minář s.r.o. pôsobí v okolí Šumperka už od roku 2000. Poskytneme Vašim maznáčikom veterinárnu starostlivosť na vysokej úrovni. Pôsobíme ako veterinárna ambulancia, veterinárna klinika, veterinár, veterinár. Veterinárna všeobecná starostlivosť, prevencia a odborné vyšetrenia v týchto odboroch: - chirurgia - ortopédia - ...

-Príprava a vypracovanie technických návrhov -Výroba strojov a zariadení na všeobecné účely -Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj

Služby - masáže klasické, rekondičné, medové - indická masáž hlavy - masáže lávovými kameňmi

Výroba - zdravotné, relaxačné vankúše a matrace

Zdravotníctvo: -praktický lekár pre deti a dorast, detský a dorastový lekár, detská lekárka -pediatrická ordinácia, pediatria.

Predaj, tvroba na zákazku: - softvér. Novo ponúkame aj masáže.

Odborné poradenstvo a lektorská činnosť v oblasti psychológie a terapií.