Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Veterinárna klinika pre malé zvieratá: - biochemické analýzy krvi - RTG, EKG, sonograf - biochemický analyzátor - inhalačná anestézia - halotan - laser - zubný ultrazvuk - čipovanie - laboratórna diagnostika - pohotovosť - operácia - výjazdy k pacientom - hospitalizácia - predaj krmív a špeciálnych diét.

Služby: - lymfodrenáž - masáže

Zdravotnícke zariadenia - služby praktických lekárov.

Monya HS s.r.o. sa zaoberá výrobou a predajom reflexologických kamenných dosiek StoneBoard, ktoré slúžia na stimuláciu reflexných bodov na ploche chodidla. Každodenná starostlivosť o chodidlá pomáha k odplaveniu škodlivých toxických látok, pozitívne pôsobí na 5 životne dôležitých orgánov (srdce, pľúca, pečeň, slezina, obličky) a na 6 ochranných ...

Vojenská zdravotná poisťovňa. Úradné hodiny na pobočke: Pondelok: 08:00 – 16:00 hod. Predĺžená pracovná doba do 17:00 hod. pre príjem poistencov a hlásenie zmien. Utorok: Pre verejnosť zatvorené. Príjem písomností je možný v čase od 08:00 hod. do 16:00 hod. Streda: 08:00 – 16:00 hod. Predĺžená pracovná doba do 17:00 hod. pre ...

Zdravotníctvo: -praktický lekár pre deti a dorast, detský a dorastový lekár, detská lekárka -pediatrická ordinácia, pediatria. Poradňa pre dojčatá: -út 12-15. Ordinácia pre zvaných: -št 7.30-12.

Zdravotníctvo: -praktický lekár pre deti a dorast, detský a dorastový lekár, detská lekárka -pediatrická ordinácia, pediatria. Ďalšia ordinácia: -Olomouc-Neředín 779 00, Západná 48 tel.: 585417277, mobil: 731589489 .

Zdravotníctvo: -praktický lekár pre deti a dorast, detský a dorastový lekár, detská lekárka -pediatrická ordinácia, pediatria.

Zdravotníctvo: -praktický lekár pre deti a dorast, detský a dorastový lekár, detská lekárka -pediatrická ordinácia, pediatria.

Kraniosakrálna terapia: - forma liečenie - podpora prirodzeného mechanizmu človeka - vylepšenie fungovania mozgu a miechy.

Mobilné masáže až do domu: - regeneračné - športové - relaxačný - poradenstvo v oblasti zdravia a pohybovej aktivity.

Zdravotníctvo: -praktický lekár pre deti a dorast, detský a dorastový lekár, detská lekárka -pediatrická ordinácia, pediatria.

Ponúkame komplexné služby privátneho praktického lekára pre dospelých, ako je preventívna starostlivosť, diagnostika a následná liečba. Pre firmy a podniky poskytujeme pracovnolekárske služby v zmysle §40 zákona č.20/1966 Zb. a zákona č.373/2011 Zb.

Aj v pokročilom veku sa dá športovať. Aj chôdza je predsa dokonalým aeróbnym cvičením a palicu pre seniorov poskytne potrebnú oporu pre každého, kto ju potrebuje.

Masáže. Sauna. Lymfoven. Infračervený žiarič. Bankovanie. Lávové kamene.

Odborová zdravotná poisťovňa zamestnancov bánk, poisťovní a stavebníctva.

Očná optika. Predaj: - okuliare - okuliarové rámy.

Poradenstvo v oblasti stravovania - chudnutie pre mužov, ženy všetkých vekových skupín i deti: - vstupné vyšetrenie - podrobná telesná diagnostika - konzultácia s nutričným špecialistom - test nutričnej typológie - zostavenie optimálneho jedálnička.