Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Maloobchod: - okuliare - šošovky - príslušenstvo.

Zdravotníctvo: -dermatologická a dermatovenerologická ambulancia, dermatovenerológia -kožná lekárka, ordinácia kožného lekára.

Veterinárna ordinácia: - psy, mačky a drobné zvieratá

Maloobchod, predaj: - pomôcky pre zrakovo postihnutých v hmatovom prevedení alebo s hlasovým výstupom.

Masáže športové a rekondičné, klasické, holistická aromamasáž, lymfatické masáže, reflexná masáž plosky nohy, havajské masáže, ajurvédske masáže.

Masážne štúdio: -Dornova metóda -masáže regeneračné -bankovanie -manuálna lymfodrenáž -SM systém -masáže lávovými kameňmi.

Lekáreň: - lieky - zdravotnícke potreby - kozmetika - vitamíny - potravinové doplnky

Výroba a predaj ultrazvukového väzobného gélu na použitie predovšetkým v medicíne pre sonografiu a ultrazvukovú terapiu. Sonografický gél US GEL PRFESSIONAL.

Modelingová agentúra. Alternatívna čínska medicína, akupunktúra a diagnostika. Eshop, malo a veľkoobchodný predaj produktov čínskej cisárskej medicínyTiens

Ordinácia - komplexná starostlivosť. Odborný lekár gynekológ. Praktický lekár pre dospelých. Akupunktúra. Elektroakupunktúra.

Služby: - tenisové kurty - sauna

Služby: -klasické masáže. -reflexná terapia.

Praktický lekár pre deti a dorast. Pediatrická ordinácia.

Gynekologické ambulancie. Poradňa pre choroby prsníka a choroby tráviaceho ústrojenstva. Ambulancie riadenej výživy.

Laboratórium klinickej mikrobiológie. Ponúka: - mikrobiologický aj chemický rozbor pitnej vody - sterilizácia zdravotníckeho materiálu - znalecké posudky - likvidácia infekčného odpadu.

Lekáreň. Maloobchod, predaj: - lieky - liečivá.

Ordinácia praktického lekára pre deti a dorast. Vybavenie najmodernejšími technológiami a lekárskymi prístrojmi - robíme CRP, krvný obraz, moč, aby bolo Vaše vyšetrenie komfortné a na vysokej úrovni.

Dermatologické a laserové centrum: -kožná ordinácia -laserové centrum - laserové depilácia, mezoterapia, biostimulácia pleti, ošetrenie akné, vrásky, rejuvenácia, botox, výplňové materiály.