Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Veterinárna klinika pre malé zvieratá: - biochemické analýzy krvi - RTG, EKG, sonograf - biochemický analyzátor - inhalačná anestézia - halotan - laser - zubný ultrazvuk - čipovanie - laboratórna diagnostika - pohotovosť - operácia - výjazdy k pacientom - hospitalizácia - predaj krmív a špeciálnych diét.

Služby: - lymfodrenáž - masáže

Zdravotnícke zariadenia - služby praktických lekárov.

Alternatívna medicína - rodinné poradenstvo - psycholodické poradenstvo - celostná medicína - diagnózy zo živej kvapky krvi Predaj - prírodné liečivá Antibakteriálna a antiparazitálna poradňa

Pobočka. Zaistenie: - bakteriologické vyšetrenie - imunologické vyšetrenia - mykologické vyšetrenia - diagnostika TBC nákaz. .

Výroba, montáž: - dializačné súpravy - oftalmologické vyšetrovacie prístroje.

Monya HS s.r.o. sa zaoberá výrobou a predajom reflexologických kamenných dosiek StoneBoard, ktoré slúžia na stimuláciu reflexných bodov na ploche chodidla. Každodenná starostlivosť o chodidlá pomáha k odplaveniu škodlivých toxických látok, pozitívne pôsobí na 5 životne dôležitých orgánov (srdce, pľúca, pečeň, slezina, obličky) a na 6 ochranných ...

Vojenská zdravotná poisťovňa. Úradné hodiny na pobočke: Pondelok: 08:00 – 16:00 hod. Predĺžená pracovná doba do 17:00 hod. pre príjem poistencov a hlásenie zmien. Utorok: Pre verejnosť zatvorené. Príjem písomností je možný v čase od 08:00 hod. do 16:00 hod. Streda: 08:00 – 16:00 hod. Predĺžená pracovná doba do 17:00 hod. pre ...

Zdravotníctvo: -praktický lekár pre deti a dorast, detský a dorastový lekár, detská lekárka -pediatrická ordinácia, pediatria. Poradňa pre dojčatá: -út 12-15. Ordinácia pre zvaných: -št 7.30-12.

Praktický lekár pre deti a dorast. Ordinácia, ambulancia: - detský a dorastový lekár, pediater.

Zdravotníctvo: -praktický lekár pre deti a dorast, detský a dorastový lekár -pediatrická ordinácia, pediatria.

Zdravotníctvo: -praktický lekár pre deti a dorast, detský a dorastový lekár, detská lekárka -pediatrická ordinácia, pediatria.

Zdravotníctvo: -praktický lekár pre deti a dorast, detský a dorastový lekár -pediatrická ordinácia, pediatria. Ďalšia ordinácia: -Čelechovice na Hanej 798 16, Ruská 289 tel.: 582373043.

Zdravotníctvo: -praktický lekár pre deti a dorast, detský a dorastový lekár, detská lekárka -pediatrická ordinácia, pediatria. Ďalšia ordinácia: -Olomouc-Neředín 779 00, Západná 48 tel.: 585417277, mobil: 731589489 .

Zdravotníctvo: -praktický lekár pre deti a dorast, detský a dorastový lekár, detská lekárka -pediatrická ordinácia, pediatria.