Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Veterinárna ordinácia: - psy, mačky a drobné zvieratá

Etikoterapia. Kávomantia. Výklad z kariet. Organizuje: - anjelské semináre - kurzy reiki všetkých úrovní - semináre numerológia - Etikoterapia - dignostika fyzického tela prístrojom.

Maloobchod, predaj: - pomôcky pre zrakovo postihnutých v hmatovom prevedení alebo s hlasovým výstupom.

Masáže športové a rekondičné, klasické, holistická aromamasáž, lymfatické masáže, reflexná masáž plosky nohy, havajské masáže, ajurvédske masáže.

Masážne štúdio: -Dornova metóda -masáže regeneračné -bankovanie -manuálna lymfodrenáž -SM systém -masáže lávovými kameňmi.

Súkromná služba pre seniorov -služby pre rodinu a domácnosť

Lekáreň: - lieky - zdravotnícke potreby - kozmetika - vitamíny - potravinové doplnky

Výroba a predaj ultrazvukového väzobného gélu na použitie predovšetkým v medicíne pre sonografiu a ultrazvukovú terapiu. Sonografický gél US GEL PRFESSIONAL.

Mobilné masáže, mobilné masérske služby, rekondície, cvičenia, rekondičné cvičenia, mobilné masáže v Prostějove, mobilné masáže v Olomouci, masáže pre seniorov a masáže pre športovcov, kinesiotejping.

Modelingová agentúra. Alternatívna čínska medicína, akupunktúra a diagnostika. Eshop, malo a veľkoobchodný predaj produktov čínskej cisárskej medicínyTiens

Zdravotníctvo: -praktický lekár pre deti a dorast, detský a dorastový lekár, detská lekárka -pediatrická ordinácia, pediatria.

Predaj, tvroba na zákazku: - softvér. Novo ponúkame aj masáže.

Odborné poradenstvo a lektorská činnosť v oblasti psychológie a terapií.

Ordinácia - komplexná starostlivosť. Odborný lekár gynekológ. Praktický lekár pre dospelých. Akupunktúra. Elektroakupunktúra.

Masáže: - relaxačné masáže - rekondičné masáže - športové masáže - lymfatické ručné masáže - dornova metóda - breussova masáž - sauna - infrasauna - cvičenie s deťmi - zdravotné cvičenia pre ženy - pohybové hry pre deti - cvičenie 5-tibeťanov Ako doplnkovú službu ponúkam vitamínové, potravinové doplnky a výrobky ...

Služby: - tenisové kurty - sauna

Služby: -klasické masáže. -reflexná terapia.