Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

FyzioActive, s.r.o. poskytuje vysoko špecializovanú starostlivosť v oblasti fyzioterapie. Zameriavame sa na odborné vyšetrenia, liečbu a prevenciu širokého spektra porúch pohybového aparátu u dospelých a detí. V rámci fyzioterapie využívame veľké množstvo najrôznejších techník a metód, ktoré rešpektujú neurofyziologické aspekty ľudského pohybu a ...

Ambulantná a zubná zdravotná starostlivosť. Špecializovaná ambulantná zdravotná starostlivosť - odbor gynekológie a pôrodníctva.

Očná optika - vyšetrenie zraku, kompletizácia korekčné pomôcky vrátane kontaktných šošoviek a diagnostického poradenstvo. - výroba všetkých tipov okuliarov - najväčší sortiment značiek okuliarov - slnečné okuliare

Family poradňa: - privátna manželská a rodinná poradňa: - manželské a vzťahové problémy - vzťahy s dospievajúcimi deťmi - hendikepované deti a vplyv na rodinu a manželstvo - zložité životné situácie - závislosti blízkej osoby - poradenstvo pre osobný rast.