Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Alžbetiny kúpele a.s. - najväčšie kúpeľné zariadenie v Českej republike. Liečba: Ochorenie zažívacieho traktu Metabolické poruchy a ochorenia Ochorenie pohybového systému Stavy po onkologických ochoreniach Neurologické ochorenia. Poskytovaná starostlivosť: Ambulantná rehabilitácia Predaj procedúr pre jednotlivcov, skupiny alebo CK a ...

Dermatovenerologická ordinácia. Vyšetrenie, liečba detí a dospelých: - kožné choroby - ekzémy - akné - psoriáza. Poradenstvo, drobné chirurgické zákroky.

Praktický lekár pre deti a dorast. Zaistíme vyšetrenie na vodičský, potravinársky a zváračský preukaz, zbrojný pas a lekárske správy.

Stomatologická ordinácia a dentálne centrum. - stomatochirurgia - detská stomatológia - zubné implantáty - dentálna hygiena - protetická stomatológia - parodontológia - prevencia. Predaj zubnej hygieny a protéz.

Služby: - inžiniersko - geologický prieskum - laboratórne rozbory zemín - penzión

Kaderníctvo ídermotrichologické a trichologické vyšetrenie pokožky Kozmetika

Zdravotná poisťovňa. Úradné hodiny konateľstva: Pondelok: 08:00 - 12:30 hod. / 13:00 - 16:00 hod. Utorok: Neúradný deň Streda: 08:00 - 12:30 hod. / 13:00 - 17:00 hod. Štvrtok: 08:00 - 12:30 hod. / 13:00 - 16:00 hod. Piatok: 08:00 - 12:30 hod. / 13:00 - 15:00 hod. Sobota, nedeľa, sviatky: Zatvorené

Zháňate vhodné dioptrické okuliare, ktoré navyše zaobstaráte za skvelé ceny? Navštívte našu očnú optiku v Karlových Varoch. V našej predajni ponúkame široký výber okuliarových rámov a slnečných okuliarov svetových výrobcov. Ďalej ponúkame multifokálne sklá, polarizované sklá, športové okuliare s dioptriami. Navštívte nás a presvedčte sa o ...

Služby: -správa a prevádzka hotelov, reštaurácií a kúpeľov.

Kúpeľný dom TOSCA: -liečebné, wellnes pobyty -hotelové ubytovanie -kúpeľné procedúry -masáže.

Ordinácia praktického lekára pre dospelých.

Zubné štúdio, ordinácia: - kvalitné a bezbolestné ošetrenie zubov - prevencia zubného kazu u detí i dospelých pacientov.

Ordinácia lekára v odbore neurológia, neurologická ambulancia.

Stomatologické laboratórium. Výroba: - metalokeramické a celokeramické fixné aj snímateľné náhrady a zirkónové konštrukcie.

Zdravotníctvo: - kožná ambulancia pre deti i dospelých, dermatológia. Predaj: - liečebná a klasická kozmetika.