Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Uprostred Jitřního parku v samom srdci Františkových Lázní. Tradičný špecialista na kúpeľnú liečebnú kúru už od roku 1878. Moderná balneoprevádzka so všetkými službami pod jednou strechou. Využívanie výhradne miestnych prírodných liečivých zdrojov. Člen združenia akreditovaných kúpeľných organizácií Medispa a držiteľ certifikátu kvality ...

Kráľovská vila mesta Františkovy Lázně, obľúbené miesto stretnutia elegantnej prvorepublikovej spoločnosti, dnes moderný kúpeľný hotel prepojený s Aquaforom – najväčším a najkrajším akvaparkom českých kúpeľov a balneoprevádzkou Cisárske kúpele. Špecialista na tradičnú kúpeľnú liečebnú kúru. Liečebno-rehabilitačné oddelenie so všetkými službami ...

Zubné štúdio, ordinácia: - kvalitné a bezbolestné ošetrenie zubov - prevencia zubného kazu u detí i dospelých pacientov.

Ordinácia lekára v odbore neurológia, neurologická ambulancia.

Stomatologické laboratórium. Výroba: - metalokeramické a celokeramické fixné aj snímateľné náhrady a zirkónové konštrukcie.

Zdravotníctvo: - kožná ambulancia pre deti i dospelých, dermatológia. Predaj: - liečebná a klasická kozmetika.