Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Gynekologická ambulancia, gynekológ: - zápaly, poruchy menštruačného cyklu, bolesti panvy a iné gynekologické ťažkosti - kompletná starostlivosť o tehotné ženy - ultrazvuk prsníkov - antikoncepčná poradňa - prevencia onkologických ochorení - ťažkosti klimaktéria - vyšetrenie a liečba úniku moču - inkontinencia - očkovanie proti rakovine ...

Som konzultant techniky Three in one concept – One brain a certifikovaný kouč techník NLP (neurolingvisického programovania). Cieľom konzultácií je odblokovanie stresu, porúch učenia, strachov, zlepšenie komunikácie a celkový rozvoj osobnosti. Ďalej využívam informácie Bachovej kvetovej terapie a reflexných techník. Organizujem kurzy a semináre: ...

Veterinárny obchod ANVET Veterinárna ordinácia Predaj - krmivá.

Gynekologická ambulancia s ultrazvukom: -odborný ženský lekár.

Gynekologicko-pôrodnícka ordinácia. Kvalitné komplexné lekárske služby. Gynekologická ambulancia V našej gynekologickej ordinácii poskytujeme liečebno-preventívnu starostlivosť pre ženy hradené zo zdravotného poistenia i nadštandardné platené služby.

Gynekologická ordinácia, gynekológ, ženský lekár Brno.

Ambulancie ženského lekára, gynekológ.

Ambulancie ženského lekára, gynekologická ambulancia. Komplexná predpôrodná starostlivosť pre ženy s normálnym aj rizikovým tehotenstvom. Komplexná gynekologická starostlivosť: - preventívne prehliadky 1x ročne od 15 rokov - antikoncepčná poradňa - poradňa pre ženy v klimaktériu - liečba neplodnosti - poradňa pre choroby pŕs - ultrazvuková ...

Predaj, e-shop: -pomôcky na podporu dojčenia.

Veterinárna ordinácia, veterinár, veterinár: - očkovanie (psy, mačky, fretky, králiky) - odčervenie (pasty, tablety, pipety spot on) - predoperačné a preventívne vyšetrenie krvi (seniori) - krátenie pazúrikov, čistenie uší - vyšetrenie zvierat na besnotu po pohryznutí a iné.

Zháňate lekára, ktorý vykonáva špecializovanú starostlivosť v ortopédii? Obráťte sa na nás! Ortopedická ambulancia MUDr. Zbynka Mašky poskytuje špecializovanú starostlivosť, ku ktorej patrí: liečba ACP metódou – krvnými doštičkami, liečba rázovou vlnou, liečba laserom s laserovou sprchou. Liečba bolestí nereagujúcich na štandardnú ...

Integrové prenosné kardiovaskulárne laboratórium - privátne ambulantné vyšetrenie.

Lekáreň Korunka ponúka široký sortiment tovaru za trvalo prívetivé ceny. Máme bohatý vernostný systém s mnohými benefity. Prevádzkujeme profesionálne dermatologické centrum. Ponúkame odborné poradenstvo a vždy prívetivý prístup.

Predaj - prostriedky zdravotníckej techniky pre rádiodiagnostické pracoviská.

LEGIONELA - odstránenie baktérií Dezinfekcia Úprava voda Dávkovanie dezinfekcie Rozbory vody, úprava vody, technologická voda, Legionella pneumophila. odber vzoriek. Prvá ELEKTRONICKÁ DEZINFEKCIA v SR (DDD so špecializáciou na dezinfekciu).

Komplexná preventívna starostlivosť vrátane vakcinácií (možnosť aj vakcinácia FIP!). Lieky proti vnútorným aj vonkajším parazitom. Liečba kožných chorôb a liečba infekcií. Liečba urologických a srdcových chorôb. Chirurgické zákroky (kastrácia, chirurgia mäkkých tkanív). Starostlivosť o chrup. Starostlivosť o staršieho pacienta. Aplikácia ...

Služby - masáže proticelulitídové, lymfatické manuálne, reflexné - fyzioterapia - odstránenie blokácií Individuálne masérske kurzy. Špecializovaná starostlivosť o pohybový aparát, fyzioterapiou, masážou, ale aj relaxáciu, Vám navodí pocity uvoľnenia a sviežosti.

Optika. Predaj, maloobchod, e-shop: -slnečné okuliare, značkové okuliare -dioptrické okuliare -okuliarové šošovky -kontaktné šošovky -lupy -ďalekohľady -špeciálne okuliare -teplomery -okuliarové doplnky -meranie, poradenstvo.

Regenerácia buniek terapiou polarizačným svetlom - posilňuje aktivitu buniek zodpovedných za imunitu, stabilizuje bunkové steny červených krviniek a zvyšuje ich schopnosť viazať kyslík.

Správa a údržba nehnuteľností Dokončovacie stavebné práce Sťahovacie služby Upratovanie komerčných sektorov Domácnosť a rodina Služby pre rodinu a domácnosť Hodinová manželka-gazdiná Hodinový manžel- drobná údržba Stráženie detí-au-pauir Stráženie a venčenie maznáčikov Služby pre zdravotníctvo

Súkromné zubné laboratórium sídliace v centre Brna. Špecializujeme sa na výrobu nadštandardných fixných a snímateľných zubných náhrad.

Maloobchod, predaj: -diagnostická a sterilizačná technika.

Masérske služby: - športové a rekondičné masáže - detoxikačné medové masáže - indické masáže. Inštruktorka aeróbnych aktivít a rýchlych foriem cvičenia.