Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Psychiatrická ambulancia. Ambulantná psychiatrická starostlivosť pre dospelých.

Praktický lekár. Ordinácia obvodného lekára.

Zubná ordinácia. Praktický zubný lekár.

Predaj prístroja Swiss Foot Massager Vo výhradnom zastúpení pre Českú republiku uvádzame na trh revolučný masážny prístroj Swiss Foot Massager. Vďaka tomuto produktu si užijete jedinečnú masáž nôh v pohodlí vášho domova! Viac na www.swissmassager.cz

Stomatologické laboratórium Zubný technik.

Služby v oblasti cukrovky. Poradenstvo, obchod, predaj, veľkodistribútor: -PZT, prostriedky zdravotníckej techniky -zdravotnícka technika pre diabetikov -glukomery a testovacie prúžky ONE TOUCH -inzulínové perá, ihly a striekačky -diabetická obuv MEDI - zastúpenie firmy BAŤA. Maloobchod: Lekáreň MEDICAL CENTER Hybešova 43 60200 ...

Masáže - klasické - lymfodrnážna - regeneračné levanduľové - medové detoxikačné - reflexné - havajské - indické - bankové - pre tehotné - čokoládové.

Lekáreň. Lieky na predpis, voľnopredajné lieky, vitamíny a minerály, doplnky stravy, čaju, liečebnú kozmetiku, zdravotnícku obuv a ďalší sortiment.