Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Masérna, masérske služby. ?Klasické, športové, reflexné, lymfatické masáže ?Dornova metóda ?Bankovanie ?Medové masáže ?Ušné sviece ?Kozmetické masáže ?Škoricové a parfínové zábaly ?Manikúra, pedikúra ?Lymfodrenáže ?Detoxikácia organizmu ?Bahenné zábaly ?Masáže pre tehotné ?Čokoládové masáže ?Lávové kamene ?Vacu - press ?Double ...

Fit Club. prenájom krytého temperovaného bazéna s whirpoolom a umelým vodopádom.

Predaj: - kozmetické a lekárske prístroje, technológie pre estetickú medicínu, wellness, beauty štúdia, kozmetické salóny, dermatologické ambulancie, zubné ordinácie a pod.

Praktická zubná lekárka. Stomatologická ordinácia. Stomatológ.

Fyzioterapeut. Kurzy diagnostiky a terapie funkčných porúch pohybového aparátu. Kurz je určený pre fyzioterapeutov, ktorí už absolvovali základný kurz.

Predaj - dezinfekčné prostriedky, predaj zdravotnícky nábytok, zdravotnícke pomôcky.

Veterinárna ordinácia. Preventívne prehliadky a vakcinácie Cestovanie so psami, mačkami a fretkami Klinické vyšetrenia Krmivá a diéty Chirurgické zákroky

Endokrinológia. - vyšetrenie a liečba porúch štítnej žľazy, uzlov v štítnej žľaze, ochorení prištítnych teliesok, hypofýzy, nadobličiek, osteoporózy (rednutie kostí) a ďalších hormonálnych ochorení. Vykonám ultrazvuk či punkciu.

Kontrolované a predovšetkým zdravé chudnutie.