Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Psychiatrická ambulancia pre deti a dorast

Stomatologická ordinácia. Prevádzka stomatologickej ordinácie.

Služby: - poradenstvom pre zdravé varenie a zmenu životného štýlu - portál o zdravom varení - kurzy varenia

Návrh, realizácia, výroba: - stroje a prístroje pre oblasť priemyslu - zdravotnícke elektronické prístroje - infúzne pumpy na ambulantné použitie - pulzné oxymetre.

Ordinácia ORL. Otorinolaryngológia. Ordinácia ušná, krčná, nosová. Poliklinika Dobrovského.

Lekáreň. Predaj, e-shop: - lieky - doplnky stravy

Služby: - výživová poradňa - kurzy a semináre v oblasti fitness

Ponuka biorezonančného vyšetrenia prístrojom značky L.I.F.E. System. Ďalej vykonávame termomasáže a terapie na odvykanie od fajčenia.

Lekáreň. Maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - farmaceutické prípravky - vitamíny - homeopatiká - zdravotná kozmetika - zdravotná obuv - detská výživa.

Naše laboratórium so sídlom v Brne vzniklo v roku 1998 ako neštátne zdravotnícke zariadenie a boli sme medzi prvými, ktorí sa začali zaoberať forézne genetickým testovaním v ČR. Nájdete nás v budove Ústavu súdneho lekárstva Fakultnej nemocnice u sv. Anny v Brne. Sme zmluvnými partnermi všetkých zdravotných poisťovní. V roku 2008 sme sa rozšírili o ...

Služby: - tantrické masáže pre mužov aj ženy - klasické aj liečivé masáže a terapie, ako sú ayurvédka masáž, thajská masáž bylinnými mešcami, indická masáž hlavy, liečenie jaziev, vaginálne mapovanie a ďalšie.

Gynekológia Brno. Súkromná gynekologicko-pôrodnícka ordinácia Gynekológia Brno. Naša ordinácia Gynekológie Brno sa zameriava tak na gynekologickú problematiku, ako aj na pôrodnícku starostlivosť, vrátane tehotenskej poradne.

Zubná ordinácia, zubný lekár, dentista, nachádza sa v centre mesta Brna. Zubný tím vedie lekár MDDr. Peter Šťasta. V praxi Dentessa presadzujeme ľudský a profesionálny prístup ku každému pacientovi. Snažíme sa maximálne spríjemniť návštevu u nás, aby ste odchádzali spokojní a bez obáv sa k nám vracali. Využívame moderné technológie a osvedčené ...

Praktický lekár pre dospelých. Ordinácia praktického lekára.