Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Praktický lekár pre deti a dorast. Detský lekár (pediater).

Ordinácia všeobecného praktického lekárstva: - liečebná a preventívna starostlivosť - infúznej terapie - lymfodrenáže.

Zubná klinika Smile Factory, s.r.o. poskytuje pacientom komplexnú modernú stomatologickú starostlivosť podľa evorpských štandardov v príjemnom a nenútenom prostredí. Pri prvej návšteve vykonáme vstupné vyšetrenie a dôkladnú anamnézu pacienta, s komplexnú analýzu zubov a ústnej dutiny. Medzi naše služby patrí ošetrenie zubného kazu, estetická ...

Zubná klinika v centre Brna, ktorá má k dispozícii moderné zubné ordinácie s prvotriednym stomatologickým vybavením a dlhoročnou praxou. Personál sa pravidelne zúčastňuje kurzov a prednášok od popredných českých aj svetových špecialistov. Ponúka individuálny prístup s vypracovaním liečebného plánu na mieru aj s možnosťami financovania.

Ordinácia klinického psychológa. Psychologické poradenstvo - psychodiagnostika pre stredné a základné školy - dopravne psychologické vyšetrenia - profesionálna spôsobilosť - dlhodobá psychoterapia, psychologické poradenstvo, sprevádzanie pre osoby v ťažkých životných situáciách.

Praktický lekár pre deti a dorast. Detský lekár (pediater).