Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

služby: - kineziológia - koučing - akadémia osobnosti

služby: - psychologické poradenstvo - psychoterapia.

služby: - poradca pre zdravý životný štýl.

Internetový obchod, e-shop, kamenná predajňa: - kontaktné šošovky - roztoky na kontaktné šošovky.

Ošetrovňa pre malé zvieratá. Veterinárna ordinácia.

Spoločnosť zásobuje veterinárnych lekárov, lekárne a vybrané e-shopy prostredníctvom svojich piatich predajných skladov po celom území SR.

Psychologické poradenstvo a diagnostika.

Predaj spotrebného materiálu a zdravotníckej techniky - kyslíková terapia - odsávacie systémy - injekčné striekačky a ihly - chirurgické materiály - ochranné pomôcky.

Individuálna, párová, rodinná psychoterapia - pomoc v kríze - osobnostný rast aj pomoc so zvládaním psychických ťažkostí úzkosti, depresie, psychosomatické problémy Individuálna psychoterapia - krízová intervencia – pomoc v kríze - párová a rodinná terapia - práca s telom a prežívaním na telesnej úrovni vnútorná práca, bez dotyková - ...

Masérske, rekondičné a regeneračné služby

E-shop, lekáreň - lieky - potravinové doplnky - čaje - zdravotnícke pomôcky. Osobný odber - adresa: Lekáreň Svitava, Kollárova 659/1a, Blansko.

Sme rodinná firma, ktorá je inovatívne, moderné a progresívne a ponúkame s dlhoročné skúsenosti v odbore. Chceme aby naši zákazníci boli s našimi službami spokojní, cítili sa u nás príjemne a aby im naša značka top optik priniesla kvalitu a radi sa k nám vracali. Ponúkame profesionalitu, kvalitu, ústretový a individuálny prístup. Očná optika, ...

Služby: - osobný tréner - osobné tréningové plány: - bežecký tréning - kondičný tréning vrátane kondičnej prípravy - fitness tréner pre začiatočníkov i pokročilých, pre skupiny a športové oddiely, fitness tréning. - osobný masér, masérske služby: - športové masáže - relaxačné a rekondičné masáže - medová masáž - ...

Súkromná ordinácia praktického lekára pre dospelých.

Masážny salón Zlaté slnko. Služby: - masérske, masáže v salóne aj u Vás doma. Masáže chrbta, šije, nôh, celého tela a masáž lávovými kameňmi. Indická + antistresová masáž hlavy. Masáže pre zamestnancov formou náhradného plnenia.