Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Aliaksandra Kayeshka sa zameriava na alternatívne terapie, pozitívne myslenie, vykonáva masáže TUINA a čínsku medicínu.

Kurzy na chudnutie WELLNESS PLUS - zdravotne zamerané cvičenie GYRO - cvičenie na bolesti v chrbte - Pilates rehabilitácia - Pilates s veľkým loptou aj na podložkách. Diétne programy na chudnutie aj s cvičením - víkendové wellness cvičenie s diétnym programom. -Core tréning Cvičenie Gyro - pre lepšie zdravie a vitalitu. Gyro metóda - ...

Výroba, predaj: - ortopedicko protetické pomôcky - trupové a končatinové ortézy na liečbu akútnych i chronických zmien pohybového aparátu.

Kozmetický Salón 5. element, služby: - kaderníctvo - kozmetické služby - manikúra - pedikúra - modelácia nechtov - parná sauna - soľná jaskyňa - masáže.

Činnosť: - organizácia výberových konaní, verejného obstarávania. Predaj: - lekárska technika so zameraním na diagnostické prístroje pre kardiológiu.

GYNEKOLÓGIA Richterová s.r.o. má privátnu gynekologicko-pôrodnícku ordináciu.

Bilson Trade s.r.o. prevádzkuje čistiareň, vykonáva tlač a je predajcom zdravotníckeho sortimentu.

Hlavnou činnosťou EGMedical s.r.o. je výroba a predaj jednorazových ochranných a hygienických výrobkov: -chirurgické ústenky (rúška) -operačné aj návštevnícke plášte -čiapka -hygienické podložky

PPJ consulting, s.r.o. sa zameriava na kozmetické služby, masérske, rekondičné a regeneračné služby.

Spoločnosť MEDICAL VISION, s.r.o. podniká v oblasti oftalmológie. Zaoberá sa distribúciou zdravotníckej techniky.

Pôsobíme ako obchodné zastúpenie rovnomennej slovenskej firmy, ktorá sa zaoberá výrobou zdravotníckeho materiálu. Predávame jednorazové injekčné ihly, striekačky aj tonometre, kanyly a lancety.

Služby - kaderníctvo - orientálna epilácia - kozmetika - masáže - manikúra, modelácia nechtov - pedikúra.

Zdravotné a kompenzačné pomôcky. Dodaj, predaj: - schodolez, stropný koľajnicový systém - nájazdy, mobilné zdviháky, plošiny - sedačky, sprchové lôžka, sprchové a toaletné vozíky - polohovacie lôžka, antidekubitný matrac - vozíky, barle.

Spoločnosť Erba Lachema s.r.o. sa venuje vývoju, výrobe zdravotníckych in-vitro diagnostických pomôcok a prístrojov určených pre močovú, biochemickú, imunologickú i hematologickú analýzu. V našom výrobnom programe nájdete analyzátory na použitie v laboratóriách, ordináciách praktických i odborných lekárov a tiež súpravy určené priamo ...

Alergológia Nemcová s.r.o. prevádzkuje alergologickú ordináciu a zameriava sa okrem iného aj na prírodnú liečbu alergií a astmy.

Ing. Věra Maníková sa zameriava na tradičnú čínsku medicínu, omladzovaciu techniku tváre, na odvykanie od fajčenia a rôzne druhy masáží.

Ján Olejár prevádzkuje relaxačné štúdio a zameriava sa na scenár terapie a rôzne druhy masáží.

ParkFit Store s.r.o. sa zameriava na zdravé stravovanie, laktačné poradenstvo, predaj zdravých potravín a nápojov a na proteínovú diétu.

Výroba, vývoj: - lekárske prístoje: - prístroje na kryštalickú pulznú magnetoterapiu

Špecializovaná ambulantná zdravotná starostlivosť Ostatné činnosti súvisiace so zdravotnou starostlivosťou

Projekcia, inžiniering, konzultácie, poradenstvo: - farmaceutická výroba, farmácia - zdravotníctvo.