Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Hotel, hotely, hotel s bazénom, wellness, hotel pri NP Podyjí, apartmán, ubytovanie Znojmo, Južná Morava, Hnanice, Znojemsko firemné akcie, školenia, svadby, svadba, wellness, ubytovanie s bazénom - ubytovanie u NP Podyjí -svatby od A do Z -catering -reštaurácia -degustace, ochutnávky vín -vinný pivnica -vírivka -Hotel s ...

Očná optika. Výroba: -brýle na predpis -kontaktní šošovky. predaj: -sluneční okuliare -brýlové obruby a skla -pouzdra na okuliare -Čističe prostriedky. služby: -Oprava okuliarov na počkanie. Ďalšie predajňa Očná optika Křepela Znojmo: -Jánského 11, ZNOJMO, tel.:515 215 301.

Náš rodinný penzión Retro Vrbovec poskytuje príjemné ubytovanie v kľudnom prostredí juhomoravského vidieka neďaleko mesta Znojma. Každá izba má svoju kúpeľňu so sprchou, WC, malou kuchynskou linkou s plotýnkovým varičom a varnou kanvicou na vyžiadanie. Poskytujeme ubytovanie tiež v apartmánoch. Každá izba má vlastné predsienku s kuchynským ...

Súkromná dopravná zdravotná služba: -preprava pacientov (bezplatne pre pacientov všetkých zdravotných poisťovní) -miestne aj diaľkové prevoz po celej SR -služby 24 hodín denne.

Odborný zubný lekár. Stomatológia, služby: -bělení, leštenie zubov -odstránenie-zubný kameň, pigmentácie -prevence paradentózy -pečetění fisúr -prevence a liečba obnažených krčkov Lokálne fluoridácia.

Ordinácia praktického lekára Ordinácia praktického lekára v rodinnom dome, so súkromným CCTV monitorovanom parkovisku a bezplatnou WIFI sieťou v čakárni. Pre firmy ponúkame možnosť spolupráce v rámci vstupných a pravidelných prehliadok zamestnancov. Ordinácia je adekvátne vybavená na tento účel. Prijímame nových pacientov.

Hotel sa nachádza v kráľovskom meste Znojme neďaleko NP Podyjí. Súčasťou hotela je najväčší vínna pivnica na Znojemsku. Hostia môžu využiť perfektne zariadené aquacentrum alebo salóniky rôznych kapacít pre usporiadanie rodinných i firemných akcií. Teambuilding, oslavy, reštaurácia, vínna pivnica Znojemsko -slow food -brunch -well ...

Meranie dioptrií a opravy dioptrických okuliarov. Zhotovujeme detské, pánske aj dámske dioptrické okuliare. Predávame okuliarové sklá vrátane multifokálnych. Predávame aj puzdrá na okuliare.

Kúpele Znojmo s.r.o. poskytuje ubytovanie, pivné kúpele, prehliadky, darčekové poukazy a darčekové balíčky v Znojme. Pivné kúpele majú liečivé účinky, napríklad zlepšujú krvný obeh, uvoľňujú napätie svalov a stres, omladzujú pokožku a mnoho ďalšieho.

Floating centrum: -ponúka príjemné prostredie zaručujúce súkromie klientov -relaxačné kúpele vo floating tanku -fínska sauna -ubytovanie v novom apartmáne. Floating tank: -moderná metóda relaxácie so širokým spektrom liečebných účinkov -relaxačné vodoliečebné zariadenie naplnené hustou slanou kvapalinou dokonale simulujúce ...

Odborný zubný lekár. Stomatológia.

Pobočka: -Moravské Budejovice, Tovačovského sady 78 tel./fax: 568 423 440, tel.: 568 423 441 -Moravský Krumlov, Znojemská 235, tel.: 515 322 820 Neštátne zdravotné zariadenia. Alergológia a klinická imunológia: - MUDr. Jána Teturová, ordinačná doba pá-so 8-19. Reumatológia: - MUDr.Jaroslava Speváková, ordinačná doba nepárny ...

Výroba, predaj, oprava, servis: -brýle, okuliarové rámy a sklá -kontaktní šošovky -pouzdra na okuliare, lupy, čistiace prostriedky. pobočka: -Moravské Budějovice, 1.máje 898, tel .: 568420302.

Fyzioterapia/rehabilitácia/masáže Fyzioterapeutické a masérske služby v Znojme pre pacientov po úrazoch a operáciách, pri problémoch s chrbticou a kĺbmi as ostatnými problémami pohybového aparátu.

Diabetologická a interná ambulancia. Diabetológia.

Odborný zubný lekár. Stomatológia.

Veterinárna ordinácia. Služby: -veterinárna liečebná -preventívna činnosť so zameraním na psy, mačky a drobné cicavce -vakcinácia, odčervenie, poradenstvo a preventívne programy -ošetrenie análnych žliaz, krátenie pazúrov, ošetrenie uší -aplikácia mikročipov, vydávanie pasov pre malé zvieratá, potvrdenie zdravotného stavu -interná medicína, ...