Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Veterinárna ordinácia, veterinár, veterinár: - vakcinácia psov, pes, mačiek, mačka a králikov, králik - čipovanie psov a mačiek - výdaj europasov, europas - kastrácia - liečba malých hospodárskych zvierat - prasa, ovce, kozy, koza -predaj krmiva pre psov a mačky na objednávku - K9, Anka, Calibra, Royal Canin, Purina, Proplan, ...

Veterinárna ordinácia, veterinár, veterinár: - vakcinácia, očkovanie - röntgenológiu, röntgen, RTG - ortopédiu - chirurgické zákroky, zákrok - gynekológiu.

Kupteonline.sk: - široká ponuka takmer 10.000 položiek - hračky a hry, detské potreby, knihy, parfémy a kozmetika, prírodné a BIO produkty, sprotovné hry a hračky či gadgets - originálne darčeky. Internetový obchod Budme-zdravi.cz sa špecializuje na niekoľko veľkých oblastí - zdravie, krása, chudnutie a fitness a elektronika. Výdajné miesto ...

Vývoj, výroba, predaj, distribúcia, oprava, servis: -medicínska technika -lekárske prístroje, nástroje, zdravotnícke potreby, technika -sterilizátory autokláv(priemyselné, laboratórne, pre nemocnice) -vyvíjače pary -čistiace a dezinfekčné prístroje -zariadenia na dezinfekciu odpadov -dekontaminačné zariadenie -laboratórna ...

Dovoz, import, predaj: -zdravotnícka technika.

Alternatívna medicína. Predaj - prírodné produkty.

Zdravotníctvo, lekár: -rádiodiagnostika -ultrazvuk -röntgen

Internetový predaj, e-shop, predaj liečiv. -aromaterapia -gemmoterapia -čaje, káva, korenie -potravné doplnky -kozmetika -masážne prostriedky.

Služby: -terapia -kraniosakrálna osteopatia -organizácia kurzov -vyšetrenie mobility.

ODVYKANIE FAJČENIA - ako prestať fajčiť a nefajčiť - centrá biorezonancie na odvykanie od fajčenia cigariet prístrojom BiCOM: Brno, Břeclav, Hodonín. Odvykanie od fajčenia je ľahké - prestať fajčiť metódou biorezonancie pomocou prístroja Bicom je ľahké! Biorezonancie je tu pre fajčiarov! Pokiaľ prestanete fajčiť, telo sa ocitá v nikotínovom hlade ...

Rekonektívne liečenie - RECONNECTION - RECONNECTIVE HEALING.

Dodávka - diagnostické prístroje na rozbory krvi a diagnostiku nádorových ochorení.

Predaj - zdravotná obuv SANTE s rozšíreným sortimentom pre deti Lekáreň - liečebná kozmetika - homeopatiká vrátane poradenstva - autolekárničky - dojčenská výživa - dermatologické poradenstvo a testy - meranie krvného tlaku a podkožného tuku - detské vitamíny - poradňa v starostlivosti o ústnu hygienu.

E-shop, predaj, dodávka: - zdravotná technika prístroja na resustitáciu, infúzna technika, odsávacie systémy - spotrebný zdravotný materiál.

Lieky, zdravotnícke potreby a pomôcky, detská výživa, potravinové doplnky, výživové doplnky, dermokozmetika, kĺbová výživa, vitamíny, minerály, čaje, homeopatiká, prostriedky dentálnej hygieny a starostlivosti o chrup, masážne prípravky.

Praktický lekár pre dospelých a gynekológ.

Opravy - lekárske prístroje - zdravotnícka technika Výroba - lekárske prístroje - zdravotnícka technika.