Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Fyzioterapia a masáže Masáže klasické, športové, havajské, lymfatické - masáž lávovými kameňmi - thajská masáž nôh

Spoločnosť je držiteľom certifikátov ISO 9001:2000 a ISO 13485:2003 pre zdravotnícke potreby. Vývoj, výroba, predaj: -mikrobiologická diagnostika -humánna a veterinárna diagnostika -bakteriologická diagnostika -súpravy pre diagnostiku infekčných ochorení -humánne imunodiagnostické súpravy -imunodiagnostické súpravy pre potravinovej ...

Lekáreň. Predaj liečiv, doplnkov stravy.

Interná a angiologická ambulancia.

Ordinácia stomatológie: -zubný lekár, stomatológ.

Zdravé a účinné chudnutie a tvarovanie postavy. Bezplatná vstupná konzultácia. Individuálny prístup pod vedením odborníka. Žiadna diéta, ale trvalá zmena stravovacích návykov doplnená cvičením. Schudne 98% klientov.

Veterinárna ordinácia pre malé zvieratá, návštevná služba, pohotovosť, interna, chirurgia, pôrodníctvo.

Veterinárna ordinácia: -veterinárny lekár, zverolekár.

Pľúcna ordinácia. Ponúkame fyzikálne vyšetrenie, spirometriu, pulznú oxymetriu, preventívne vyšetrenie fajčiarov, aplikáciu bronchodilatačných infúzií a injekčnú liečbu.

Masáže pre zdravie: -masáž s lávovými, lávové kamene -klasická, havajská, medová, prístrojová masáž (anticelulitídový program) -rašelinový zábal -postizometrické cvičenie -predaj darčekových poukazov -bankovanie - dornova metóda -ošetrenie pleti tela marocko-tuniskou kozmetikou.

Privátna veterinárna ordinácia: - pre malé zvieratá - ultrazvuk, RTG - kompletné vyšetrenie.

Diabetologická a interná ambulancia.

Lekáreň. Výdaj, predaj: -lieky na recepty -liečivé prípravky -para -farmaceutika -homeopatiká -kozmetika -veterinárne liečivá -zdravotnícke potreby. Zelená lekáreň. Predajňa RACIO.