Trápi vás choroba? Navštívte praktického lekára. V ordinácii praktického lekára prebieha stanovenie základných diagnóz, odbery krvi, vyšetrenie zraku a sluchu, očkovanie, preventívne prehliadky, liečba bežných ochorení a odosielanie k odborným lekárom.

Interná ordinácia Praktická lekárka PRE dospelých

Zdravotnícke zariadenia Ortopédia - traumatológia - reumatológia Praktický lekár Liečebná rehabilitácia - fyziatria - masáže, liečebný telocvik a rekondičné aktivity

Ordinácia praktického lekára pre deti a dorast. Vybavenie najmodernejšími technológiami a lekárskymi prístrojmi - robíme CRP, krvný obraz, moč, aby bolo Vaše vyšetrenie komfortné a na vysokej úrovni.

Praktický lekár pre deti a dorast.

Zdravotnícke zariadenia - služby praktických lekárov.

Pobočka. Zdravotnícke zariadenia - služby praktických lekárov.

Spoločnosť MOJA AMBULANCIA a.s. poskytuje svojim klientom vysoko profesionálnu starostlivosť praktických lekárov v novo vybudovaných ambulanciách s rozšírenú 12 hodinovú ordinačnú dobou. Starostlivosť je plne hradená zo zdravotného poistenie.

Spoločnosť MOJA AMBULANCIA a.s. poskytuje svojim klientom vysoko profesionálnu starostlivosť praktických lekárov v novo vybudovaných ambulanciách s rozšírenú 12 hodinovú ordinačnú dobu. Starostlivosť je plne hradená zo zdravotného poistenia.