Trápi vás choroba? Navštívte praktického lekára. V ordinácii praktického lekára prebieha stanovenie základných diagnóz, odbery krvi, vyšetrenie zraku a sluchu, očkovanie, preventívne prehliadky, liečba bežných ochorení a odosielanie k odborným lekárom.

oddelenie: -Oddělení ARO -Detské oddelenie -Gynekologicko-pôrodnícke odddělení -Porodnice -Novorozenecké oddelenie -Chirurgické oddelenie -Infekční oddelenie -Interní oddelenie -Kožní oddelenie -Léčebna dlhodobo chorých -LDN Trebišov -Neurologické oddelenie -Oční oddelenie -ORL -Ortopedické oddelenie -Rehabilitace -Plicní ...

Všeobecná ambulantná zdravotná starostlivosť

Pediater Sliezsko s.r.o. prevádzkuje pediatrickú ambulanciu v Jablunkove.

MUDr. Lucia Šebestová je praktická lekárka v centre Havířova

Služby: -praktický lekár pre dospelých a deti od 14 rokov.

Zdravotníctvo: -praktický lekár pre deti a dorast, detská lekárka, detský lekár: -zameranie na detskú gastroenterológiu a hepatológiu -nutričná ambulancia -pediatria. Ponuka poradenstva v oblasti výživy detí.

Ordinácia praktického lekára pre deti a dorast. Odborné detské lekárstvo a starostlivosť o nedonosených a rizikových novorodenca. Detská endokrinológia Detská nefrológia. Ďalšia ordinácia: B. Smetany 24, 68001 Boskovice

MUDr. Lenka Bilková prevádzkuje ordináciu praktického lekára.

Praktický lekár pre deti a dorast. Ordinácia, ambulancia: - detský a dorastový lekár, pediater. Bezbolestná aplikácia náušníc - bez rizika vzniku alergie na nikel. Aplikáciu náušníc vykonávame pomocou nastreľovacej pištole. Homeopatia - alternatívna liečba.