Oddýchnite si od každodenných starostí a vyskúšajte klasickú masáž, indickú, čínsku, lymfatickú, čokoládovú, športovú, tehotenskú, reflexnú, tantrickú či thajskú masáž. Masáže môžu mať aj rehabilitačné účinok a pomôžu vám aj pri zdravotných problémoch.

poskytuje - rehabilitačné starostlivosť

Horská chata Orlík - ubytovanie v Krkonošiach - reštaurácia, bar - wellness.

Letohrádok Vendula poskytuje sociálne služby pre ľudí s akýmkoľvek handicapom. Prevádzkujeme denné a týždenné stacionár, krízové centrum, chránenú remeselnú dielňu, chránenú pekáreň aj práčovňu. Ďalej ponúkame rekondičné rehabilitácie a autodopravu pre imobilné osoby. Služby sú určené pre osoby s mentálnym, telesným, kombinovaným, zmyslovým či ...

Príjemné ubytovanie v centre Slovenského Raja Vám poskytne trojhviezdičkový hotel Filip. K dispozícii máme 23 izieb o celkovej kapacite 50 lôžok. Ubytovať sa môžete v dvoch či trojlôžkovej izbe s možnosťou prístelky. Vo voľných chvíľach možno navštíviť saunu, vírivku, hrať tenis či golf. Hlad utíšite v našej reštaurácii, kde je k dispozícii aj ...

Ajurvédske rodinné kúpele. predaj - BIO kozmetika - ajurvédskej koreniny - čaje - BIO potraviny, koreniny, čaje - akčné balíčky, darčekové poukazy. kurzy: - varíme podľa ajurvédy - Ajurvédskej masáže a kozmetika - prednášky na objednávku - pre nastávajúce matky - pre dojčiace matky s deťmi.

služby: - liečebná rehabilitácia a fyzioterapia

Hotel s celoročnou ubytovaním: -Ubytovanie v 6tich izbách typu štandard a štyroch veľkorysejšie riešených aparmán -11 izieb + 5 apartmánov -kavárna -wellness relaxačné centrum.

Pani Valéria Kutílková prevádzkuje kozmetický salón a ponúka kompletnú starostlivosť aj pre najnáročnejších klientky. Nájdete nás na adrese Boleslavská trieda 132/2 v Nymburku. Kozmetický salón, služby: - starostlivosť o pleť, masáž, hĺbkové čistenie, maska, peeling, laser, biolampa - regenerácia pleti, biostimulačný laser - bezbolestné ...

Služby, ubytovanie: - hotel - reštaurácia - wellness

služby: - masáže - manikúra - pedikúra - kozmetika

služby: - masáže - stráženie detí

služby: -kosmetika JUVENA, depilácia, líčenie -kadeřnictví REDKEN, LONDA -pedikúra, manikúra, masáže -predaj prípravkov - vlasové, pleťové, telovej kozmetiky

Soľná jaskyňa. -jedna procedúra v jaskyni zo soli sa vyrovná 2-3 dňom pobytu pri mori Priaznivo pôsobí proti: -onemocnění dýchacích ciest -dermatologická ochorenia -onemocnění srdca a obehového systému -vysoký krvný tlak -Poruchy nervového systému.

Anenské slatinné kúpele v mestečku Kúpele Bělohrad - zameranie na ochorenia pohybového ústrojenstva-klasické kúpele, rekondičné pobyty, liečebňa detí a dorastu, Wellnes a Beauty.

služby: - reflexná terapia - homeopatia - reiki - masáže - bankovanie

Masáže klasické, športové, relaxačné, rekondičné.

Rekondičné štúdio: - VacuShape - Rolletic - sauna - solárium, kolárium - masáže, zábaly - kozmetika - manikúra, pedikúra.

Studio Pohoda: - zdravotné cvičenie - výživové poradenstvo - relaxácia.

služby: -fyzioterapie -regenerace, rehabilitácia -krátkodobé liečebné pobyty.