Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

- Rázová vlna - Laser - laseroterapia - Prístrojová lymfodrenáž - Fyzikálna terapia - Fyzioterapia

Operácia šedého zákalu bez čakacej doby. Ďalšie výkony na prednom aj zadnom segmente oka a výkony estetickej chirurgie. Poskytujeme komplexné očné vyšetrenie vr. špecializovaných vyšetrení pre zelený zákal, sietnicové ochorenia aj neurogénne poruchy. Ambulantné centrum pre choroby hlavy a krku. Vysoko špecializované pracovisko združuje: - ...

Služby: - masáže - relaxačné masáže - rekondičné masáže - lymfodrenáž nôh.

ORL ambulancie pre dospelých a deti Komplexné ORL starostlivosti a diagnostika. Endoskopické vyšetrenie nosa, nosohltana, ústnej dutiny, hltana a hrtana. Diagnostika a liečba porúch sluchu.

Sebaozdravná klinika pomáha liečiť psychické bolesti, fyzické choroby, depresie a ďalšie ťažkosti. Terapeutická Metóda RUŠ, výživové poradenstvo a telesná kondícia.

Ponúkame služby pasívneho odpočinku v príjemnom prostredí, sprevádzané tými najlepšími odborníkmi v oblasti starostlivosti o telo.

Stomatologická klinika: - zubná ordinácia

Služby: -centrum reči a komunikácie -logopédia -psychológia -ergoterapia

Dermatológia - estetická dermatológia - venerológia.

Gynekologicko-pôrodnícke ambulancie. Doškoľovanie lekárov v gynekológii a pôrodníctve LEVRET - prednášky - vydávanie odborných časopisov - program celoživotného vzdelávania.

Diabetologická a obezitologická ambulancia.