Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Vykonávame gastroskopické a koloskopické vyšetrenia, polypektómiu, pažerákovú pH metriu a impedanciu, dispenzárnu starostlivosť, detekciu helicobacter pylori. Pri výkonoch podávame tíšiace prostriedky a lieky od bolesti, možnosť Entonoxu (rajský plyn a kyslík).

Výroba, Predaj, distribúcia: - potravinárske doplnky s bylinnými extraktmi. Energeticko informačné potravné doplnky miešané na mieru pre každého jednotlivca. Výroba a používanie Moravských kvetov obdoby Bachove kvetové terapia avšak vhodnejšie pre strednú Európu. Osobné poradenstvo v riešení príčin chorôb. Osobné liečivý ...

Výživové poradenstvo: - poradňa - jedálniček na mieru - výživa detí - prezentácia pre školy.

Ušné, nosné, krčné. Otorinolaryngológia. Výdaj načúvacích prístrojov a príslušenstva.

Zaoberám sa výkladom tarotových kariet zameraný na vzťahy, prácu a zdravie. Ďalej vykonávam terapiu Reiki - odblokovanie energie a harmonizácia čakier. NOVINKA- Výklady kariet na diaľku a kurz výkladu tarotových kariet nazvaný ŠKOLA TAROTU.

Kozmetika. Permanentný make-up. Manikúra. Kaderníctvo. Modelácia nechtov. Masáže. Telové zábaly. Prístrojová lymfodrenáž. Bankovanie. Estetická chirurgia.

Psychologické poradenstvo a terapia - psychológ a psychoterapeut.

Homeopatia - prírodná liečba - liečba pomocou kvetónovej esencie.

Fyzioline - rehabilitácia - individuálna fyzioterapia - predaj rehabilitačných pomôcok.

Zdravotné pilates - masáže - cvičenie pilates.

Služby: - stomatológia, zubná ordinácia Zubné laboratórium tel.: 727 828 023

Masáže: - Shiatsu - Reiki terapia - rekondičné masáže - čínska tlaková masáž - športové masáže - reflexné masáže - lymfatická drenáž - ušné sviece.

Ponúkame pomoc pri znížení Vašej váhy zdravo, kontrolovane, natrvalo.

Ponuka služieb v oblasti liečby obezity a výživového poradenstva.

Etikoterapia. Kávomantia. Výklad z kariet. Organizuje: - anjelské semináre - kurzy reiki všetkých úrovní - semináre numerológia - Etikoterapia - dignostika fyzického tela prístrojom.

Mobilné masáže, mobilné masérske služby, rekondície, cvičenia, rekondičné cvičenia, mobilné masáže v Prostějove, mobilné masáže v Olomouci, masáže pre seniorov a masáže pre športovcov, kinesiotejping.