Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Služby - fytoterapeutická bylinná poradňa - liečiteľ, bylinkár Predaj, e-shop - bylinné čaje - prírodná liečivá kozmetika

Masáže. Fyzioterapia. Chudnutie. Soláriá. Vodoliečba. Magmetoterapia.

Zubný lekár, zubár, stomatológia.

Odborný lekár: - ušné, nosné, krčné, ORL - foniatria - audiológia, načúvací prístroj.

Naša interná ambulancia sa špecializuje na komplexnú starostlivosť o diabetikov. Vykonávame diagnostiku, prevenciu a nasledujúcu liečbu. V starostlivosti máme pacientov s diabetom 1. a 2. typu. Venujeme sa aj ochoreniam súvisiacim s diabetom – vysoký krvný tlak, obezita, poruchy metabolizmu tukov, niektoré ochorenia štítnej žľazy, … Zdravotný stav ...

Činnosť: - fyzioterapia - lekárska poradňa pre športovcov

E-shop, predaj - zdravá výživa Výživové poradenstvo Naturopatická poradňa Masáže Regresná terapia

Psychologická ambulancia. Zariadenie klinickej psychológie. Psychológ, psychologička.

Pedagogicko-psychologická poradňa. Psychologické poradenstvo a pomoc pri výchove a vzdelávaní detí, žiakov a študentov vo veku od troch rokov do ukončenia vzdelávania.

Rekondičné štúdio. Služby: - cvičenie na motorizovaných cvičebných stoloch - posilňovňa - masáže.

Zoštíhľovacie štúdio: - podtlaková masáž lymfatického systému, lymfodrenáž - odstraňovanie celulitídy, popôrodných žiliek (strií) - odbúranie podkožného tuku - lokálne zoštíhlenie - masáže - celotelové zábaly - vyhladzovanie vrások. Kozmetické štúdio, kozmetika, welness.

Relaxačné a regeneračné služby: - masáže - rehabilitačné cvičenia - elektrogymnastika - suché uhličité kúpele - solárium - Kneippove šliapacie kúpele.

Naše centrum3p - Pohyb-Potrava-Psychika - ponúka poradenstvo v oblasti výživy detí i dospelých, komplexnú analýzu tela, spracovanie komplexného plánu (výživa, cvičenie, relaxácia, vhodné doplnky stravy), odborné vedenie po celú dobu programu. Ďalej v našom centre robíme besedy, prednášky, semináre v oblasti správneho životného štýlu a osobného ...

Poliklinika Ostrava je neštátne zdravotnícke zariadenie, ktorého prevádzkovateľom je Dopravné zdravotníctvo, a.s., člen skupiny AGEL. Poskytuje lekársku starostlivosť všetkým občanom. Navyše sa špecializuje na pracovno-lekársku starostlivosť.

Numerológia REIKI Hlbinná regresná terapia Masáže EFT metóda

Alternatívna medicína, liečiteľ. Diagnostika a liečenie všetkých chorôb a ich príčin. Človek, partnerstvo, rodina, personalistika, prostredie, firma, politika, spolky a iné združenia, národ, lokalita, talenty a mnohé ďalšie témy sú buď zdravé alebo choré. U všetkých sa zaoberám zdravím, prípadne jeho znovunadobudnutím.

Masáže športové, klasické, indické, medové, aróma