Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Biorezonancie s.r.o. ponúka služby detoxikačné a terapeutické, ako je odvykávanie fajčenia, zdravé chudnutie, biorezonancie a pod. k psychickému a fyzickému zdraviu klientov.

Stomatológia. Ordinácia, ambulancia: - zubný lekár, zubár, dentista. Tel. číslo: 553872111 (spojovateľka Ostroj a.s.).

Výučba - jóga zdravotná, vinyasa, raja, kundalini, tanečné, pre tehotné Kurzy a semináre - jóga rôzne formy Masáže (zdravotné, športové a rekondičné, relaxačné, medové, ...) - bankovanie

Očná optika: - vyšetrenie zraku, - dioptrické okuliare, - multifokálne okuliare, - kontaktné šošovky, - slnečné a špeciálne okuliare. Očná ambulancia: - očné ochorenie, - glaukómová poradňa, - ortoptiká, - retinálna (sietnicová) poradňa.

Štúdio estetickej kozmetiky. Kozmetický a masážny salón. Kryolipolýza. Kavitácia. Lymfodrenážne masáže. Klasické regeneračné masáže. Lifting, expresné face lifting-termage. Sídlo firmy: - Katarínica 32, okr. Nový Jičín.

Interné lekárstvo Gastroenterológia Reumatológia

Zaistíme dlhodobú spoluprácu s výživovým poradcom – dietológom.

Naša spoločnosť sa zameriava na ponuku poradenstva v oblasti výživy.

Dietologické poradenstvo. Ponúkame produkty na báze bylín.

Ponúkame starostlivosť, podporu a poradenstvo cielené na redukciu váhy.

Naša spoločnosť sa zameriava na ponuku poradenstva v oblasti výživy.

Ponúkame odborné dietetické poradenstvo v oblasti výživy. Zaisťujeme zostavovanie jedálnička na mieru.

Masér a prevádzkovateľ masérskeho salónu v Ostrave Porube Ing. Petr Fiala sa špecializuje na masáže východného štýlu pre uvoľnenie bolestí a spustenie prirodzených liečivých schopností organizmu: thajské masáže, havajskej masáže, masáž lávovými kameňmi, čínska tlaková masáž, športová masáž, Dornova metóda, tejp aj. Klientom pomáha s ich ...