Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Služby: Masáže -vykonávame v príjemnom prostredí salónu alebo aj u vás doma -Ponúkame masáže klasickej, lávovými kameňmi, športovej, jemnej a mobilizačnej techniky, tenisový lakeť, zamrznuté rameno -možnosť nákupu darčekových poukazov -predaj kozmetiky z Aloe Vera.

Služby: Masáže- Klasické, Havajské (lomi lomi), Anticelulitídové, Medové, Čokoládové, Lávovými kameňmi (tvár i dekolt), Bambusové, Bankovanie, lymfodrenáže, Lifting tváre.

Relax Bellenos - klasická masáž, havajská masáž, lávové kamene, čokoládová masáž, medová masáž, jemné mobilizácia, reflexológia chodidla nohy, bankovanie, prístrojová lymfatická masáž, masáž dolných a horných končatín. Sauna.

Klasické aj relaxačné masáže s použitím lávových kameňov. -aróma masáže - manuálna lymfodrenáža -čokoládové masáže s použitím lávových kameňov - čínska masáž TUINA -havajská masáž s lávovými kameňmi -predaj zahrievacích papučí a vankúšikov -zábaly na dolné končatiny - zábaly na ruky s použitím termorukavíc - medová masáž - rašelinové ...

Zdravotníctvo: -zubný lekár -stomatológ.

Zdravotníctvo, lekár: -chirurgia, ortopédia.