Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Zubná ordinácia, zubný lekár, dentista, nachádza sa v centre mesta Brna. Zubný tím vedie lekár MDDr. Peter Šťasta. V praxi Dentessa presadzujeme ľudský a profesionálny prístup ku každému pacientovi. Snažíme sa maximálne spríjemniť návštevu u nás, aby ste odchádzali spokojní a bez obáv sa k nám vracali. Využívame moderné technológie a osvedčené ...

Masérna, masérske služby. ?Klasické, športové, reflexné, lymfatické masáže ?Dornova metóda ?Bankovanie ?Medové masáže ?Ušné sviece ?Kozmetické masáže ?Škoricové a parfínové zábaly ?Manikúra, pedikúra ?Lymfodrenáže ?Detoxikácia organizmu ?Bahenné zábaly ?Masáže pre tehotné ?Čokoládové masáže ?Lávové kamene ?Vacu - press ?Double ...

Fit Club. prenájom krytého temperovaného bazéna s whirpoolom a umelým vodopádom.

Praktická zubná lekárka. Stomatologická ordinácia. Stomatológ.

Fyzioterapeut. Kurzy diagnostiky a terapie funkčných porúch pohybového aparátu. Kurz je určený pre fyzioterapeutov, ktorí už absolvovali základný kurz.

Endokrinológia. - vyšetrenie a liečba porúch štítnej žľazy, uzlov v štítnej žľaze, ochorení prištítnych teliesok, hypofýzy, nadobličiek, osteoporózy (rednutie kostí) a ďalších hormonálnych ochorení. Vykonám ultrazvuk či punkciu.

Kontrolované a predovšetkým zdravé chudnutie.

Revolučný diétny program It´s my life! bol vyvinutý profesionálnym tímom odborníkov, ktorí sú špičkami vo svojej profesii.

V spolupráci s renomovaným českým výrobcom sme pre vás vyvinuli komplexný diétny program It's my life!

Diétny program It's my life! je uceleným programom. Ponúkame aj množstvo unikátnych potravín a potravinových doplnkov

Program It´s my life na chudnutie.