Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Ponuka biorezonančného vyšetrenia prístrojom značky L.I.F.E. System. Ďalej vykonávame termomasáže a terapie na odvykanie od fajčenia.

Služby: - tantrické masáže pre mužov aj ženy - klasické aj liečivé masáže a terapie, ako sú ayurvédka masáž, thajská masáž bylinnými mešcami, indická masáž hlavy, liečenie jaziev, vaginálne mapovanie a ďalšie.

Gynekológia Brno. Súkromná gynekologicko-pôrodnícka ordinácia Gynekológia Brno. Naša ordinácia Gynekológie Brno sa zameriava tak na gynekologickú problematiku, ako aj na pôrodnícku starostlivosť, vrátane tehotenskej poradne.

Zubná ordinácia, zubný lekár, dentista, nachádza sa v centre mesta Brna. Zubný tím vedie lekár MDDr. Peter Šťasta. V praxi Dentessa presadzujeme ľudský a profesionálny prístup ku každému pacientovi. Snažíme sa maximálne spríjemniť návštevu u nás, aby ste odchádzali spokojní a bez obáv sa k nám vracali. Využívame moderné technológie a osvedčené ...

Masérna, masérske služby. ?Klasické, športové, reflexné, lymfatické masáže ?Dornova metóda ?Bankovanie ?Medové masáže ?Ušné sviece ?Kozmetické masáže ?Škoricové a parfínové zábaly ?Manikúra, pedikúra ?Lymfodrenáže ?Detoxikácia organizmu ?Bahenné zábaly ?Masáže pre tehotné ?Čokoládové masáže ?Lávové kamene ?Vacu - press ?Double ...

Fit Club. prenájom krytého temperovaného bazéna s whirpoolom a umelým vodopádom.

Praktická zubná lekárka. Stomatologická ordinácia. Stomatológ.

Fyzioterapeut. Kurzy diagnostiky a terapie funkčných porúch pohybového aparátu. Kurz je určený pre fyzioterapeutov, ktorí už absolvovali základný kurz.

Endokrinológia. - vyšetrenie a liečba porúch štítnej žľazy, uzlov v štítnej žľaze, ochorení prištítnych teliesok, hypofýzy, nadobličiek, osteoporózy (rednutie kostí) a ďalších hormonálnych ochorení. Vykonám ultrazvuk či punkciu.