Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Chirurgia - operácia lupavých prstov - operácia gangliónov - operácia Dupuytrenovej kontraktúry - operácia zarastených nechtov.

Tomáš Prokeš sa zameriava na výživové poradenstvo a realizuje kurzy zdravého životného štýlu a osobnostného rozvoja.

Hemodializačné centrum Mendlovej nadácie. Ordinácia odborného lekára: -internista -nefrológ. Dispenzarizácia pacientov s ochorením obličiek.

Salón Goldenhair s.r.o. sa zameriava na kaderníctvo, kozmetické služby a vykonáva rôzne druhy masáží.

Feel Better s.r.o. vykonáva kozmetické ošetrenie, manikúru, rôzne druhy masáží a prevádzkuje solárium.

Inštitút zdravého života, kurzy: - inštruktor fitness - športová výživa - poradca pre výživu - inštruktor kondičnej chôdze Služby: - výživové poradenstvo.

Služby: - chránené bývanie - opatrovateľská služba

Stella centrum s.r.o. sa zameriava na rôzne druhy masáží, fyzioterapie a na alternatívne a holistická zdravotná starostlivosť.

Silvia Capital s.r.o. prevádzkuje privátne wellness izby v Brne.

Klinika špecializovaná na estetické a plastické operácie. Špecializujeme sa na postbariatrické operácie po chudnutí.

Salón 5.element s.r.o. prevádzkuje kaderníctvo a vykonáva kozmetické služby a rôzne druhy masáží.

AZOTH s.r.o. prevádzkuje Wellness a fitness centrum s aeróbnymi aktivitami, bazénom a rôznymi druhmi masáží.

Služby: - manikúra - pedikúra - masáže

Štúdio Lavande poskytuje rekondičné a regeneračné služby, vykonáva rôzne druhy masáží, telové zábaly, peeling a mnoho ďalšieho.

CM očná ordinácia, s.r.o. sa zameriava na vyšetrovanie zraku, predného segmentu oka, očného pozadia pri očných ochoreniach, zorného poľa perimetrom a na ďalšie so zrakom súvisiace vyšetrenie.

Pán Miroslav Velek poskytuje komplexné rehabilitačné a fyzioterapeutickým starostlivosť. Vykonávame elektroliečbu, magnetoterapiu, vodoliečbu, rehabilitačné cvičenia, reflexné masáže, vírivé kúpele celkové aj čiastočné, perličkové kúpele, mäkké techniky či mobilizácia kĺbov a chrbta. Nájdete nás na adrese Blažkova 2936/5, Hodonín. Zdravotnícke ...

Ladislava Ryšavá je pôrodná asistentka, ktorá prevádzkuje eshop, kde ponúka rôzne prípravky pre ženy a to ako pred pôrodom počas tehotenstva, tak aj po pôrode. Predáva tiež dojčiace vankúše, pomôcky na masáže a pod. Má tiež požičovňu, kde sú k dispozícii pre mamičky odsávačky materského mlieka, dojčenské váhy, elektronické opatrovateľky a šatky na ...

rehabilitačné služby Fyzioterapeutické služby: - zdravotné masáže prevádzkareň: Dlhá 34; Veverská Bítýška

Fitness centrum. služby: -posilovna -kardiozóna -osobné tréner - funkčné tréning TRX, závesné popruhy -relaxace -masáže, klasická, športové a relaxačneí, rekondície, regenerácia, diagnostika pohybového aparátu - výživové poradenstvo -ČÍNSKA TUINA masáže

Psychologické poradenstvo a psychoterapia v Brne. Spolupráca s dospievajúcimi a dospelými klientov na tom, kto sú a ako sa môžu vrátiť späť na svoju vlastnú cestu. Objednanie do týždňa.

Solárium-špičkové turbosolária, široké a veľmi pohodlné lôžka. -2x GOLF Ower Power 57/9 Vertikálne solárium LUXURA. Široký výber špeciálnej solárnej kozmetiky, poradíme a odporučíme vhodné kozmetické prípravky pre Vašu pleť. Kozmetika: -kompletná kozmetická procedúra -čistenie pleti kozmetikou -predaj kozmetiky. -špeciálna nemecká ...