Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Dentálna hygienička. služby: -instruktáž ústnej hygieny, odstránenie zubného kameňa, leštenie, bielenie, liečbu zápalov ďasien, parodontitídou aj aplikáciu zubných šperkov.

Pán doktor MUDr. Michal Bumbálek a jeho profesionálny tím poskytuje v zubnom centre Onedent komplexnú stomatologickú starostlivosť. O Vaše zuby sa postarajú skúsení lekár, sestričky a tiež dentálnej hygieničky s mnohoročnou praxou. Našou prioritou je, aby ste sa u nás cítili príjemne a komfortne. Kladieme dôraz na maximálnu šetrnosť a individuálny ...

Gynekologická ambulancia. Gynekológ. Odborný ženský lekár. Prevencia, očkovanie, antikoncepcia, starostlivosť o tehotné.

Gynekologická ambulancia. Gynekológ. Odborný ženský lekár. Prevencia, očkovanie, antikoncepcia, starostlivosť o tehotné.

Gynekologické centrum: -gynekologické prehliadky a vyšetrenia zákroky a operácie -kozmetické ošetrenie laserom -tehotenské testy -antikoncepčná poradňa -vyšetrenie ultrazvukom -poradenstvo tehotenská, sexuologická aj pre patológie prsníkov. Druhá ordinácia: -Juhomoravské námestie 1 - Slatina, II. poschodie obchodného ...