Špecializované lekárske pracoviská zahŕňajú fyzioterapiu, vertebrogénnych terapeutov, homeopatické poradne, korekčnú dermatológie, laseroterapiu, ordinácie alternatívnej medicíny, výživové poradenstvo, centrá asistovanej reprodukcie či plastickú chirurgiu.

Alergologická ambulancia. Alergológia.

GYNEKOLÓGIA Richterová s.r.o. má privátnu gynekologicko-pôrodnícku ordináciu.

Alergológia Nemcová s.r.o. prevádzkuje alergologickú ordináciu a zameriava sa okrem iného aj na prírodnú liečbu alergií a astmy.

Ing. Věra Maníková sa zameriava na tradičnú čínsku medicínu, omladzovaciu techniku tváre, na odvykanie od fajčenia a rôzne druhy masáží.

ParkFit Store s.r.o. sa zameriava na zdravé stravovanie, laktačné poradenstvo, predaj zdravých potravín a nápojov a na proteínovú diétu.

Špecializovaná ambulantná zdravotná starostlivosť Ostatné činnosti súvisiace so zdravotnou starostlivosťou

Chirurgia - operácia lupavých prstov - operácia gangliónov - operácia Dupuytrenovej kontraktúry - operácia zarastených nechtov.

Tomáš Prokeš sa zameriava na výživové poradenstvo a realizuje kurzy zdravého životného štýlu a osobnostného rozvoja.

Hemodializačné centrum Mendlovej nadácie. Ordinácia odborného lekára: -internista -nefrológ. Dispenzarizácia pacientov s ochorením obličiek.

Inštitút zdravého života, kurzy: - inštruktor fitness - športová výživa - poradca pre výživu - inštruktor kondičnej chôdze Služby: - výživové poradenstvo.

Stella centrum s.r.o. sa zameriava na rôzne druhy masáží, fyzioterapie a na alternatívne a holistická zdravotná starostlivosť.

CM očná ordinácia, s.r.o. sa zameriava na vyšetrovanie zraku, predného segmentu oka, očného pozadia pri očných ochoreniach, zorného poľa perimetrom a na ďalšie so zrakom súvisiace vyšetrenie.

Ladislava Ryšavá je pôrodná asistentka, ktorá prevádzkuje eshop, kde ponúka rôzne prípravky pre ženy a to ako pred pôrodom počas tehotenstva, tak aj po pôrode. Predáva tiež dojčiace vankúše, pomôcky na masáže a pod. Má tiež požičovňu, kde sú k dispozícii pre mamičky odsávačky materského mlieka, dojčenské váhy, elektronické opatrovateľky a šatky na ...

Psychologické poradenstvo a psychoterapia v Brne. Spolupráca s dospievajúcimi a dospelými klientov na tom, kto sú a ako sa môžu vrátiť späť na svoju vlastnú cestu. Objednanie do týždňa.

Z vlasov zistíme, aké prvky vo Vašom organizme chýba. Po vykonanej diagnostike obdržíte podrobnú analýzu prvkov z vlasov, ktorá obsahuje informácie o množstve a pomeroch prvkov v prehľadných grafoch a s následným vysvetlením metabolizmu, rýchlosti starnutia Vášho organizmu, vašej reakcie na stres, odporúčaných výživových doplnkoch, odporúčané ...

RNDr. Jana Daňková ponúka masáže, cvičenia (či-kung, joga a ďalšie), konštelácie, konzultácie v Brne a on-line služby. Vyštudovala som prírodné vedy. Potom som bola niekoľko rokov na plný úväzok matka – a moje deti ma učili, čo je to vlastne život... A ich choroby ma dali pochopiť, že pokiaľ sa o svoje zdravie nepostaráme sami, zdravie ...

Pani Ludmila Kvardová pracuje predovšetkým ako poradca pre výživu, celostná terapeutka a cvičiteľka špirálnej stabilizácie – SM systému. Zaujíma vás, ako zlepšiť svoje zdravie? Objednajte sa na konzultácii a spoločne prejdeme Vaše problémy, Váš životný štýl a možnosti, ako ho zlepšiť. V čom Vám môžem pomôcť: - výživové poradenstvo - ...

Poliklinika, komplexné zdravotnícke služby: -alergologie, imunológia -diagnostické a liečebné centrum -endokrinologie -gynekologie -hematologie -chirurgie -interna -kožní -laboratoře -lékárna -mamografie -neurologie -očníÍ -onkologie -ortopedie -plicní -poradna výživy -Praktická lekár -psycholog -rehabilitace -rentgen, ...

Tradičná čínska medicína. Konzultácie. Doplnky stravy.

Pani doktorka MUDr. Zora Jakubíková je odborný lekár v oblasti dermatológie a dermatovenerológia. Našim pacientom poskytujeme komplexné diagnostickú a liečebnú starostlivosť. Pomôže Vám vyriešiť všetky kožné ochorenia a choroby, problémy s akné či atopickým ekzémom. Ďalej vykonávame odstránenie znamienok, nežiaducich kožných útvarov, ošetrenie ...